Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Kennisbank

19 mei 2022

Ontwikkelingen in de accountancysector in 2022

Net als elke andere branche kent ook de accountancysector de nodige uitdagingen. De wet- en regelgeving neemt toe, er is krapte op de arbeidsmarkt en ICT-ontwikkelingen staan niet stil. Door de technologische veranderingen verschuift de rol van de accountant van boekhouder naar die van trusted advisor.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

19 mei 2022

Maak kennis met de nieuwe Sharepoint koppeling

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en het veelgebruikte Sharepoint. Met deze nieuwe, krachtige integratie ontsluit je Sharepoint op een makkelijke en veilige manier naar klanten. Je uploadt documenten vanuit het Sharepoint dossier in het portaal én de klant kan dit andersom ook doen.

Lees verder

Lees verder
Printscreen nieuwe website Visma | PinkWeb

Nieuws

12 mei 2022

Nieuwe website voor Visma | PinkWeb

De tijd en ontwikkelingen staan niet stil: Visma | PinkWeb is hard aan het groeien en het werd dan ook hoog tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Zowel het uiterlijk van de website als verschillende functionaliteiten zijn op de schop gegaan. De nieuwe website is duidelijker, sneller, professioneler en makkelijker te navigeren.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

7 april 2022

Digitaal ondertekenen met Visma | PinkWeb nu nog vollediger

Visma | PinkWeb introduceerde eind vorig jaar een eigen ondertekenoplossing: Connected Signing. Digitaal ondertekenen, maar dan als onderdeel van het volledige digitale proces in plaats van een losstaande handeling. Volledig geïntegreerd, zonder onnodig handwerk en met minder risico op fouten. We hebben Connected Signing nu nóg verder verbeterd.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

15 maart 2022

PinkWeb ontwikkelt veilig met hulp van Visma Security Program

Cyber security is voor softwareontwikkelaars één van de belangrijkste speerpunten. Zeker wanneer gevoelige informatie wordt verwerkt. Bij PinkWeb doen we er alles aan om onze oplossingen zo veilig mogelijk te maken. In dit interview vertelt technisch directeur Gerbald van Ommeren wat development doet aan informatiebeveiliging én meer over het Visma Security Program.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

18 februari 2022

Snel en veilig inloggen in je portaal met Google of Microsoft

De meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere online accounts en dat betekent veel inloggegevens om te onthouden. Vervelend, want je wil gewoon snel in een applicatie kunnen. Deze feedback krijgen wij ook regelmatig en daar hebben we naar geluisterd. Sinds deze week kun je inloggen in het PinkWeb portaal met je bestaande Google- of Microsoft-account. Veilig, snel en vooral heel erg makkelijk.

Lees verder

Lees verder