Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Losse vs geïntegreerde signing

Kennisbank

13 september 2023

Losse vs geïntegreerde signing

De digitale handtekening is niet meer weg te denken voor accountantskantoren. Er zijn behoorlijk wat losse ondertekeningsoplossingen op de markt, waarmee accountantskantoren verschillende documenten kunnen ondertekenen. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken tussen een losse ondertekeningsoplossing of een geïntegreerde zoals bij PinkWeb.

Lees verder

Lees verder
CRMHub PinkWeb en Yuki

Productnieuws

4 september 2023

PinkWeb lanceert CRMHub met Yuki

De innovatieve CRMHub, die eerder dit jaar succesvol van start ging met aansluitingen op PinkWeb en VisionPlanner, is nu uitgebreid met ondersteuning door Yuki, de leidende boekhoudsoftware binnen Nederland en de Visma-familie.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

1 september 2023

Nooit meer dagenlang wachten op een handtekening

Sinds enige jaren kent Moore DRV een digitaal ondertekenproces. In plaats van dagen is nu binnen een paar uur een document voorzien van een handtekening. Al langer konden klanten van Moore DRV documenten digitaal goedkeuren. In 2019 maakte de accountants- en adviesorganisatie, met 14 kantoren in Zuidwest-Nederland, het digitaal ondertekenen van veel meer documenten mogelijk.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Product Update banner

Productnieuws

24 augustus 2023

PinkWeb Product Update – Augustus 2023

PinkWeb is continu in beweging. Nieuwe integraties, updates in bestaande functionaliteiten of ‘gewoon’ bugfixes: we nemen jou graag mee in wat we allemaal doen. Elke maand geven we je een update van de mooie en belangrijke updates in onze oplossingen. Vandaag in de spotlight: onze nieuwe koppeling en er komt een nieuwe module aan...

Lees verder

Lees verder
De do’s en don’ts van digitaal ondertekenen

Kennisbank

23 augustus 2023

De do’s en don’ts van digitaal ondertekenen

De accountant verwerkt bedrijfsgegevens, verzorgt de belastingaangiften, stelt de jaarrekening op en adviseert de ondernemer. De bijbehorende documenten worden voorzien van de digitale handtekening om de betrouwbaarheid te vergroten en te voldoen aan de wetgeving. Als kantoor pak je de grootste winst als de digitale handtekening naadloos integreert met bestaande bedrijfsprocessen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de digitale handtekening efficiënt en veilig inzet?

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Product Team: Marcel Janssen, Arjan Roelofs, Ewoud van de Putte

Kennisbank

4 augustus 2023

Een efficiënt ondertekeningsproces met PinkWeb

PinkWeb heeft als missie om de efficiency op kantoren zo veel mogelijk te vergroten. Ook het ondertekeningsproces verloopt tegenwoordig via de online omgeving en leidt zo tot tijdwinst en gemak. "We kijken voortdurend welke stappen geautomatiseerd kunnen worden," zegt Marcel Janssen, Product Strategy Director bij PinkWeb.

Lees verder

Lees verder