Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Verbeterde SSO met Visionplanner

Productnieuws

10 augustus 2022

Verbeterde SSO met Visionplanner

Goed nieuws voor gebruikers van het PinkWeb portaal en de rapportagesoftware van Visionplanner: we hebben de single sign-on (SSO) tussen onze pakketten verbeterd. Je kon al vanuit het portaal inloggen bij Visionplanner en nu werkt dat nog geruislozer, zonder extra tussenstappen zoals het koppelen van een account. Bovendien is de nieuwe manier van inloggen veiliger en toekomstbestendig.

Lees verder

Lees verder
Do’s en don’ts bij het werven van personeel

Kennisbank

4 augustus 2022

Do’s en don’ts bij het werven van personeel

Voor de meeste accountantskantoren geldt dat groei afhankelijk is van het aantal beschikbare werknemers. Dat blijkt ook uit de meest recente top 50 accountantskantoren: de grootste stijgers groeiden het sterkst in medewerkers. Wat kunnen we van deze kantoren leren? En welke tips hebben recruiters voor accountantskantoren? In dit blog lees je de belangrijkste do’s en don’ts bij het vinden van personeel.

Lees verder

Lees verder
Tien redenen om te kiezen voor een klantenportaal in tijden van personeelskrapte

Kennisbank

28 juli 2022

Tien redenen om te kiezen voor een klantenportaal in tijden van personeelskrapte

Juist in tijden van personeelskrapte is een klantenportaal een must. Met een portaal verloopt de communicatie efficiënter met zowel de klant als tussen collega’s onderling. De communicatie, goedkeuringsprocessen en het documentenbeheer gestroomlijnd via één online omgeving. Door te werken met een klantenportaal zijn werknemers minder of zelfs geen tijd kwijt aan onnodige administratieve handelingen. Dat maakt het werk leuker en levert levert kantoren veel tijdswinst op. In dit blog geven we je tien redenen waarom het klantenportaal tot slimme samenwerking leidt en werkgevers hierdoor een goed imago bezorgt.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Portaal App Promotiepakket

Nieuws

18 juli 2022

Breng je portaal app onder de aandacht met een eigen promotiepakket

Met de PinkWeb portaal app schakel je sneller met je klanten. Een document inzien, aanleveren of ondertekenen: het kan altijd en overal, gewoon via mobiel. Zo ben jij minder tijd kwijt aan wachten op acties van je klant en geef je hem het gevoel dat je 24/7 dichtbij bent. We bieden nu een uniek promotiepakket om jouw klanten te overtuigen van de app.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

14 juli 2022

HLB Witlox Van den Boomen: Leuker werken in een strak gedigitaliseerde omgeving

Al jaren investeert accountants- en advieskantoor HLB Witlox van den Boomen in strakke digitale processen en data science. Het is een randvoorwaarde om goede mensen aan te trekken. Door slimme samenwerking met de klant ontstaat ruimte voor gave adviesklussen en blijft het werk uitdagend. In dit klantverhaal lees je waarom en hoe HLB Witlox Van den Boomen investeert in een strak gedigitaliseerde omgeving, om accountants te werven én te binden aan het kantoor.

Lees verder

Lees verder
Visma PinkWeb doneert laptops via Jeugdeducatiefonds aan de Taalschool Utrecht

Nieuws

14 juli 2022

Laptops krijgen een tweede leven bij Taalschool Utrecht

Visma | PinkWeb doneerde recent 20 laptops aan de Taalschool Utrecht via het Jeugdeducatiefonds. De Taalschool Utrecht is dé basisschool voor jonge nieuwkomers in de stad Utrecht. Met de donatie van onze laptops kan de school onder andere de grote stroom van Oekraïense kinderen helpen in hun leerproces.

Lees verder

Lees verder