Single SignOn ReportingPortal

Er is per direct een Single SignOn mogelijk naar Reporting Portal vanuit de Cliënt Online accountancy webportal. ReportingPortal is een online rapportage portal, waardoor werkprocessen versneld worden en bedrijfsanalyses inzichtelijk zijn.

ReportingPortal biedt een volledig grafische analyse voor financiële gegevens, sales en alle andere data binnen de organisatie. Prestaties binnen de organisatie kunnen worden vergeleken met andere organisaties, divisies en afdelingen.
Eén keer inloggen op de Cliënt Online portal van de accountant is voldoende om direct toegang te krijgen tot andere applicaties waarvoor de gebruiker is geautoriseerd. Het is met Single SignOn niet meer nodig om voor verschillende diensten naar andere websites te gaan en voor elk pakket een andere gebruikersnaam of wachtwoord te onthouden.

Voor meer informatie over ReportingPortal klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *