Single SignOn Intelly Online en Minox

Vanaf nu zijn er twee nieuwe Single SignOn koppelingen beschikbaar binnen Cliënt Online. Single SignOn is nu mogelijk naar de boekhoudprogramma’s Intelly Online en Minox.

Eén keer inloggen op de Cliënt Online portal van de accountant is voldoende om direct toegang te krijgen tot andere applicaties waarvoor de gebruiker is geautoriseerd. Het is met Single SignOn niet meer nodig om voor verschillende diensten naar andere websites te gaan en voor elk pakket een andere gebruikersnaam of wachtwoord te onthouden.
Intelly Online biedt online oplossingen voor de totale bedrijfsadministratie. Door middel van de software en scantechnologie kunt u al uw inkomende en uitgaande documenten digitaal opslaan en geheel automatisch verwerken. Het verwerken en uitwisselen van gegevens geeft geen problemen, het is altijd en overal toegankelijk en beschikbaar.

Minox Online is een financieel- en handelspakket voor administratie- en accountantskantoren en voor het midden- en kleinbedrijf. Uw administratie is altijd en overal beschikbaar en uw accountant kan eventueel meekijken en meewerken. Deze Single SignOn koppeling is alleen mogelijk als de hosting bij RDC Xtended plaatsvindt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *