Release Cliënt Online 3.1

Vandaag heeft PinkWeb een nieuwe versie van de accountancy klantenportal Cliënt Online gelanceerd. In de update zijn vele nieuwe features toegevoegd en is bestaande functionaliteit verder geoptimaliseerd. De belangrijkste wijzigingen zijn de nieuwe modules Factuur Online en Vragenlijst Online.

In Factuur Online kan de accountant gemakkelijk online facturen met zijn cliënten delen. Facturen kunnen in een bulk worden geplaatst in PDF of in het nieuwe standaardformaat UBL. De cliënt ontvangt automatische een notificatie en herinneringen.
Met Vragenlijst Online kan de accountant via de klantenportal gemakkelijk input vragen aan zijn cliënt. Deze kan vragen beantwoorden en documenten bijvoegen voor bijvoorbeeld de fiscale werkzaamheden van de accountant. Ook kan de accountant vragenlijsten sturen om informatie te krijgen over de plannen en verwachte ontwikkelingen van de cliënt. Daarmee kan hij de cliënt beter adviseren.

Andere nieuwe functionaliteit is onder andere een autorisatiemogelijkheid voor documenten die voor cliënten ter ondertekening worden klaargezet op Accordering Online. Deze worden pas definitief gedeeld met de cliënt als de tekenbevoegde partner of vennoot dit autoriseert met een SMS-token.

Cliënten kunnen direct bij elk nieuwsbericht, de branche-informatie of een CAO advies vragen aan hun accountant. Cliënt Online helpt hiermee de accountant om de tijd die hij bespaart, door de efficiënte inrichting van de informatie- en communicatieprocessen, in te vullen met advieswerkzaamheden. Daarmee kan de accountant zijn cliënten beter en gerichter adviseren en begeleiden en verhoogt hij de klantenbinding.

Binnen de klantenportal kan de OB-aangifte worden ingevuld, waarna deze direct opgeslagen wordt als XBRL-bestand. Er vindt direct validatie van het bestand en de inhoud plaats en er wordt een leesbaar rapport gecreëerd. Na akkoordverklaring door de cliënt wordt het bestand digitaal verstuurd naar Digipoort en de Belastingdienst. De validatie geeft de zekerheid dat het bestand geaccepteerd zal worden door de Belastingdienst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *