XBRL-koppeling AccountView

Accountview en PinkWeb lanceren een geïntegreerde koppeling naar de accountancy klantenportal Cliënt Online. Hiermee kunnen alle aangiften uit Accountview (OB, ICP, etc.) op eenvoudige wijze in XBRL-formaat ter accordering aan de cliënt worden aangeboden. Cliënt Online verzorgt de validatie ervan en toont een helder rapport aan de cliënt. Na akkoordverklaring wordt de aangifte verstuurd naar de Belastingdienst via Digipoort.

In Accountview is de XBRL-functionaliteit generiek beschikbaar. Hiermee worden de aangiften gecreëerd. De nieuwe koppeling betekent nog meer gemak voor de intermediair. Hij hoeft niet langer handmatig gegevens in te voeren om de aangifte met zijn cliënt te delen. De aansturing hiervan vindt plaats binnen Accountview. De module Accordering Online verzorgt de notificatie naar cliënten en de verzending naar Digipoort.
Deze XBRL-koppeling is niet de enige koppeling met Accountview. Al langer kunnen PDF-versies van aangiften makkelijk gedeeld worden op Cliënt Online en met de Accountview Plus module van Accountview-dealer ASC kunnen CRM-gegevens en openstaande facturen voor de cliënt op de portal worden gedeeld.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *