Nieuwe versie Cliënt Online 3.2: KPI’s, social media, iDeal en meer

Vandaag lanceert PinkWeb een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Nieuw zijn onder meer de module KPI Online, de integratie van sociale media in het portaal en de mogelijkheid voor cliënten om openstaande facturen direct met iDeal te betalen.

Goed en gericht advies is de belangrijkste toegevoegde waarde van de intermediair voor zijn cliënt. In de nieuwe versie wordt de module KPI Online geïntroduceerd: hier wordt een selectie van kritische prestatie indicatoren getoond. Met KPI Online houdt de intermediair zijn cliënt proactief op de hoogte van de prestaties en wordt de cliënt gestimuleerd om zijn accountant vaker om advies te vragen.
Vernieuwend is dat een deel van de KPI’s automatisch wordt geactualiseerd op basis van XBRL-bestanden die toch al voor de cliënt in het portaal waren geplaatst, voor het verkrijgen van een elektronische akkoordverklaring. Voor uitgebreide rapportage zijn Single SignOn koppelingen beschikbaar naar diverse online rapportagepakketten.

Steeds meer intermediairs zijn actief met sociale media. Door de integratie van Twitter en LinkedIn wordt het makkelijker om online netwerken op te bouwen en te onderhouden en cliënten nog beter te volgen en te informeren.

De recent geïntroduceerde module Factuur Online is ook uitgebreid. Cliënten kunnen hun online facturen nu direct betalen met iDeal. Dit betekent meer gemak voor de cliënt en snellere ontvangst van betalingen voor de intermediair.

In Actueel Online worden vanaf nu meer nieuwsberichten, met foto’s, geplaatst en kunnen nieuwsbrieven van de intermediair nog meer worden aangepast aan het profiel van de cliënt. In Accordering Online zien cliënten nu op één pagina alle documenten vanal hun bedrijven, zodat het beoordelen, accorderen en versturen naar uitvragende partijen nog makkelijker en sneller kan.

De nieuwe versie Cliënt Online 3.2 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *