Nieuwe versie koppeling Sdu Belasting

PinkWeb en Sdu presenteren een nieuwe versie van de koppeling tussen Sdu Belasting Office (SBO) en Cliënt Online, het accountancy klantenportaal van PinkWeb. De nieuwe versie van het koppelprogramma dat SBO koppelt aan Accordering Online, maakt het mogelijk om OB-aangiften te plaatsen voor een cliënt met een afwijkend OB-nummer. Het gaat hier om een afwijkend nummer ten opzichte van het fiscaal nummer met als toevoeging B01. Voorheen werden OB-aangiften nog op basis van het fiscaal nummer geplaatst in Accordering Online.

Het in gebruik nemen van het koppelprogramma is zeer eenvoudig. Aangiften worden automatisch ter accordering voor de cliënt geplaatst. De cliënt ontvangt direct notificaties en herinneringen. De intermediair kan de status rondom de aangiften blijven volgen in SBO. Neem contact met ons op voor meer informatie of om dit koppelprogramma (kosteloos) te ontvangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *