Gratis SBR advies Cliënt Online klanten

Exclusief voor gebruikers van het accountancy klantenportaal Cliënt Online van PinkWeb: een gratis een adviesgesprek met een Innovatiecoach over SBR en een presentatie van uw SBR Scan resultaten.

Met het Cliënt Online portaal van PinkWeb richt u uw organisatie- en communicatieprocessen handig en efficiënt in. Het portaal is klaar voor het gebruik van SBR/XBRL. Bent u ook al klaar voor SBR? Binnenkort wordt het verplicht om verantwoordingsgegevens aan de overheid in XBRL formaat aan te leveren. De veranderingen die hierdoor worden geïntroduceerd, vragen om een heroriëntatie op de toekomst.  PinkWeb en SBRscan.nl introduceren de Innovatiecoach voor intermediairs.

Ga nu naar www.sbrcoach.nl (een samenwerking tussen PinkWeb en SBRscan.nl).

SBR kan veel voor u betekenen. Het biedt kansen voor uw organisatie die veel verder reiken dan het in XBRL aanleveren van de reguliere verantwoordingsstromen, zoals die de komende jaren worden geïmplementeerd.  SBR gaat over standaardisatie en dat is veel meer dan een overstap naar een nieuw bestandsformaat.
Wat betekent SBR/XBRL echt voor uw organisatie? Wat zijn uw strategische kansen nu werkelijk? Moet u uw business case aanpassen? Welk toekomstperspectief is reëel? Vragen die u in een open en constructief gesprek aan één van de coaches kunt voorleggen. Ze gaan in op uw vragen, denken met u mee, helpen u om buiten de reguliere kaders te kijken en zullen u absoluut aan het denken zetten.

Zo weet u waar u staat, welke kansen er zijn, welke veranderingen nodig zijn en welke stappen u zult moeten zetten. Zo heeft u alle ingrediënten om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. PinkWeb en SBRscan.nl bieden u nu gezamenlijk deze kans. Alle Cliënt Online abonnees kunnen een gratis SBR-adviesgesprek aanvragen met een innovatiecoach.

Wilt u na het adviesgesprek een objectieve reflectie om te zien hoe u ervoor staat op het gebied van SBR? Dan kunt u direct doorpakken en een SBR Scan LITE doorlopen. Binnen enkele dagen na afronding hiervan ontvangt u een rapportage met een presentatie van de resultaten. Zo weet u waar u staat en welke ‘next steps’ er zijn. Wanneer u ook de SBR Scan EXTENDED doorloopt, worden de uitgebreide resultaten daarvan voor u als abonnee van Cliënt online gratis bij u op kantoor gepresenteerd door de innovatiecoach.

Bent u beslissingsbevoegd in uw organisatie en wilt u gebruik maken van deze door PinkWeb en SBRscan.nl geboden mogelijkheid, neem dan snel contact met ons op! Ga naar www.sbrcoach.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *