Nieuwe versie Cliënt Online 3.3

Vandaag lanceert PinkWeb een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online. In deze versie zijn voornamelijk werkzaamheden verricht om het systeem te optimaliseren. Daarnaast zijn kleine issues opgepakt die door gebruikers gemeld zijn.

Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan onder andere het cliëntoverzicht, het verbruiksoverzicht, het instellen van deadlines, het aanpassen van rechten en herinneringen voor vragenlijsten. Klanten ontvangen een volledig overzicht van de wijzigingen in de update-mail.
Ook is er gewerkt aan een koppeling met Innolan Alure. U kunt met dit CRM-pakket de contactgegevens van cliënten up-to-date houden en direct vanuit Alure bestanden delen in Dossier Online. Deze koppeling zal naar verwachting in januari beschikbaar zijn.

De nieuwe versie van Cliënt Online 3.3 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 033 750 13 34.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *