Klaar voor de toekomst met de Fiscount Online Werkomgeving

Vanaf nu is de Fiscount Online Werkomgeving (FOW) beschikbaar voor accountants- , administratie en belastingadvieskantoren.  Het is een snel inzetbare online ‘schil’ om de bestaande software voor de primaire processen. De schil biedt kwaliteitsborging van de primaire processen, een elektronisch dossier/CRM en een klantenportaal voor digitale gegevensuitwisseling  met klanten en uitvragende partijen.

Fiscount, Change to Comm en PinkWeb hebben voor u een standaard werkomgeving ingeregeld met:

1.    Een klantenportaal (Cliënt Online van PinkWeb)
2.    Een CRM en Elektronisch dossier (AuditCase CRM van Change to Comm)
3.    Een Kwaliteitssysteem (het Fiscount Kwaliteitssysteem).

Kantoren zijn op heel korte termijn klaar voor de toekomst met het platform dat deze drie webbased oplossingen integreert. Fiscount heeft deze  ‘blauwdruk’  beschikbaar vanaf 1 maart 2012.

Kleine tot middelgrote kantoren worden geconfronteerd met vraagstukken rond kantoorautomatisering en online dienstverlening. Het kost veel aandacht om uit het brede en wisselende aanbod een keuze te maken. Ten onrechte is het beeld ontstaan dat alleen grote kantoren de noodzakelijke  investeringen kunnen dragen.  De Fiscount Online Werkomgeving heeft zich tot doel gesteld meerwaarde te bieden voor kleine tot middelgrote kantoren door generieke, werkende en dus praktische oplossingen voor te stellen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Praktisch betekent dit  voor kantoren en hun medewerkers dat de bestaande software voor het primaire proces van samenstellen, rapporteren en fiscale aangiften in gebruik blijft.

Meer weten? Meld u aan voor een  webinar op 28 maart 2012 van 14.30-15.30 uur of  vrijdag 6 april van 11.00-12.00 uur via www.pinkweb.nl/aanmelden

Meer weten over Fiscount, klik hier.

Meer weten over Change to Comm, klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *