Nieuwe versie Cliënt Online 3.4

PinkWeb heeft een nieuwe versie van Cliënt Online, het accountancy klantenportaal versie 3.4 gelanceerd. Bij deze update hebben de Home pagina, de takenlijst en de module Dossier Online een geheel nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast is aan alle modules veel nieuwe functionaliteit toegevoegd. De klanten van Cliënt Online hebben de nieuwe mogelijkheden automatisch gekregen.

Belangrijke nieuwe functionaliteit is de mogelijkheid om een bestand door meerdere gebruikers te laten accorderen, voordat het definitief als geaccordeerd wordt beschouwd en wordt verstuurd naar de uitvragende partij. Ook kan eenvoudig voor meerdere cliënten worden ingesteld dat bijvoorbeeld een OB-aangifte elk kwartaal op de 15e dag van de maand voor de cliënt op het portaal geplaatst moet zijn. Is dat niet gebeurd, dan stuurt Cliënt Online automatisch een notificatie.
De Home pagina heeft een nieuw ontwerp gekregen, met alle informatie in verplaatsbare widgets en een uitschuifbare takenlijst met badges van het aantal meldingen per module. Dossier Online heeft een nieuwe lay-out waarbij u zelf de weergave kunt aanpassen. Er is meer ruimte voor informatie over het document en het is mogelijk om snel in het hele dossier te zoeken op tags die automatisch zijn gegenereerd.

Tot slot kunnen nieuwsberichten nu door bezoekers van de website van het kantoor worden doorgeplaatst naar o.a. Twitter en LinkedIn, in de e-mailnieuwsbrief worden nu ook afbeeldingen meegestuurd om deze nog mooier te maken, KPI’s en grafieken worden automatisch geüpdatet o.b.v. geaccordeerde XBRL-bestanden en u kunt vragenlijsten exporteren en statistieken bekijken van de antwoorden.

De nieuwe versie van Cliënt Online 3.4 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten op de shared omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 033 750 13 34.

Bestaande klanten kunnen op 15 en 21 mei 2012 deelnemen aan een webinar waar alle nieuwe functionaliteiten behandelt worden. Kantoren die nog geen klant zijn, kunnen een webinar volgen op 16 en 25 mei 2012.

U kunt zich hier aanmelden voor een webinar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *