Webinar over automatische koppeling RADAR Software en Cliënt Online

Steeds meer accountants- en administratiekantoren maken naast hun CRM-software ook gebruik van een klantenportaal om informatie uit te wisselen met cliënten en uitvragende partijen. RADAR Software en PinkWeb organiseren een gezamenlijke webinar om u inzicht te geven in de gerealiseerde CRM-koppeling. Relaties en documenten kunnen direct vanuit RADAR in Cliënt Online worden geïmporteerd, waarna de documenten automatisch in de juiste map van Dossier Online terecht komen. Uw cliënt heeft dus altijd gemakkelijk en snel toegang tot een compleet en actueel dossier.

Binnen de software van RADAR staat de basis van uw relatiegegevens en documenten. In RADAR kunt u aangeven welke relaties beschikbaar dienen te zijn in het klantenportaal en welke documenten voor hen zichtbaar moeten zijn. U beheert een groot deel van de content van het klantenportaal dan vanuit de software van RADAR.
Op maandag 21 mei van 14.30-15.30 uur geven beide partijen een gezamenlijke webinar. Hierin wordt online een live demonstratie gegeven van deze CRM-koppeling.

U kunt zich hier aanmelden voor één van de demonstraties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *