Koppeling loonaangiften Loket.nl en Cliënt Online

Loket.nl en PinkWeb introduceren een geïntegreerde koppeling voor de uitwisseling van loonaangiften tussen Loket.nl en het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Loonaangiften kunnen gemakkelijk en volledig automatisch op het klantenportaal ter accordering worden aangeboden aan de cliënt.

Met de koppeling kunnen loonaangiften vanuit uit Loket.nl  automatisch worden ingestuurd op het klantenportaal van de intermediair. Daar vindt notificatie plaats van de cliënt en kan hij een digitale akkoordverklaring geven. De status wordt direct en automatisch bij Loket.nl geüpdatet, zodat de intermediair de actuele status rondom een document ook altijd in Loket.nl kan volgen.
Naast deze koppeling voor loonaangiften, kunnen gebruikers van het klantenportaal Cliënt Online al langer eenvoudig via Single SignOn inloggen op Loket.nl, terwijl de authenticatie toch veilig is geregeld.  Door gebruik te maken van Single SignOn hoeven gebruikers niet voor alle online diensten aparte inloglocaties, gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

Voor meer informatie over Loket.nl klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *