Koppeling AFAS Fiscaal en Cliënt Online

PinkWeb introduceert de volledig geïntegreerde koppeling met AFAS Fiscaal voor de uitwisseling van aangiften tussen AFAS Fiscaal en Cliënt Online. VPB en IB aangiften kunnen gemakkelijk en volledig automatisch op het klantenportaal ter accordering worden aangeboden aan de cliënt.

De cliënt krijgt vanuit het klantenportaal automatisch notificaties als er een aangifte klaar staat, maar ook als de deadline nadert en hij nog geen akkoord heeft gegeven. Op het klantenportaal van de intermediair kan de cliënt een online akkoordverklaring geven voor het document. De status wordt direct en automatisch in AFAS Fiscaal geüpdatet, zodat de intermediair de actuele status rondom een document ook altijd in AFAS kan volgen. Het document wordt vervolgens in de wachtrij geplaatst om te verzenden naar de Belastingdienst. De koppeling is zeer flexibel en uitgebreid te configureren, zodat elke intermediair de koppeling in korte tijd kan implementeren.
Voor meer informatie neem contact op met een van onze verkoopadviseurs via 033 750 13 34.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *