Nieuwe versie Cliënt Online 3.5

PinkWeb heeft een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online gelanceerd, versie 3.5. Nieuw zijn onder andere een online PDF-viewer, bladerbare weergave van rapporten en verdere personalisatie van het portaal en naamgeving.

PDF-rapporten van onder andere XBRL-documenten kunnen nu direct online worden bekeken, zonder dat ze eerst moeten worden gedownload. Het rapport kan ook worden weergegeven als digitale brochure waar men online doorheen kan bladeren.
Het portaal kan nog verder worden gepersonaliseerd en aangepast aan het eigen kantoor. Naast de verwerking van de huisstijl, volledige aanpassing van de lay-out en de naam van het portaal, kunnen nu ook Single SignOn koppelingen een eigen naam krijgen. Veel kantoren bieden online softwarepakketten onder een eigen label aan hun cliënten aan. Nu kunnen ze zelf die namen aanpassen.

Vanaf 1 januari 2013 zal het nodig zijn om eigen PKIoverheids services certificaten in het Cliënt Online portaal te gaan gebruiken voor het insturen van XBRL naar Digipoort. Het is reeds mogelijk om een eigen certificaat te plaatsen. Nu is het ook mogelijk om voor elke vestiging in het portaal een ander certificaat te plaatsen als dat nodig is. Daarmee is het portaal nog  beter voorbereid op de vast te leggen machtigingen in het register van de Belastingdienst.

Het accountancy klantenportaal stimuleert de interactie tussen cliënt en accountant. Een cliënt kan nu nog gemakkelijker een vraag stellen over een te accorderen document, nog voordat hij deze goed- of afkeurt. De melding komt automatisch terecht bij de juiste medewerker op het accountantskantoor, die daar pro-actief op kan reageren en de cliënt daarover kan adviseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *