Nieuwe versie Cliënt Online 3.6

PinkWeb heeft een nieuwe versie van Cliënt Online, het accountancy klantenportaal versie 3.6 gelanceerd. Het B2 machtigingenregister is geïntegreerd en er wordt voor OB en LB aangiften automatisch een betalingskenmerk gegenereerd. Daarnaast heeft Vragenlijst Online een volledig nieuwe en frisse lay-out en is in alle modules veel functionaliteit geoptimaliseerd. Gebruikers van Cliënt Online hebben de nieuwe mogelijkheden automatisch gekregen.
De nieuwe versie van Cliënt Online 3.6 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten op de shared omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 033 750 13 34.

Bestaande klanten kunnen op 17 en 21 mei 2013 deelnemen aan een webinar waar alle nieuwe functionaliteiten behandelt worden. Kantoren die nog geen klant zijn, kunnen een webinar volgen op 22 mei 2013.

U kunt zich hier aanmelden voor een webinar. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *