PinkWeb Portal Event 2013! Meld u nu al aan

Na een succesvol en zeer goed beoordeeld PinkWeb Portal Event rondom ons 10-jarig bestaan in 2012 en op veler verzoek, hebben we besloten om ook dit jaar weer het PinkWeb Portal Event te organiseren.

Houd 31 oktober alvast vrij in uw agenda en meld u nu al aan voor het PinkWeb Portal Event 2013! Een (mid)dag in het midden van het land, vol met interessante presentaties, innovatieve ideeën en ontwikkelingen, demonstraties en must-see sprekers. Uiteraard worden ook de nodige PE-punten weer voor u geregeld!

U kunt zich nu al aanmelden. Zodra het volledige programma bekend is krijgt u hiervan direct bericht. Als u zich nu tijdens de vooraankondiging al aanmeldt, heeft u straks als eerste de keuze voor de beste sessies en de leuke/spectaculaire activiteit. Deelname is wederom gratis.

Datum: 31 oktober 2013
Tijd: 12.00 – 19.00 uur
Deelname: gratis
Locatie: midden Nederland
PE-punten

Aanmelden kan nu alvast via www.pinkweb.nl/aanmelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *