PinkWeb ook bij Exact Live ’13

We brengen graag het event van onze koppelingspartner Exact Live ’13 op 2 oktober in Ahoy onder uw aandacht. Het gratis event is een mooie gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen en ontwikkelingen te zien die voor u interessant kunnen zijn.

Dit groots opgezetten event wat vorig jaar een succes en dit jaar is er nog meer te beleven en ontdekken. PinkWeb is ook van de partij en u kunt verder experts en klanten van Exact ontmoeten om eens verder van gedachten te wisselen. De dag start om 10.30 en wordt afgesloten met live optredens!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website of meld je alvast aan en je hebt straks eerste keus uit het programma.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *