Opening kantoorpand PinkWeb

Op 18 juli zijn wij verhuisd naar een nieuw groter pand in Amersfoort 6 september openen we het pand officieel, na enkele maanden stevig klussen. We zouden het leuk vinden als u daarbij bent!

U krijgt een rondleiding en we proosten samen op deze volgende stap, met natuurlijk een lekker drankje en hapje!

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom op:

Grote Spui 39 | 3813 EZ Amersfoort

Laat even weten dat u erbij bent.

Ga naar www.pinkweb.nl/aanmelden!

__________________________________________________________________

Mini-seminar accountancy | 2 PE-punten NBA, slechts beperkt plek!

Op de middag van de opening op 6 september organiseren we van 15:00 tot 17:00 uur voor onze accountancy relaties ook een interessant mini-seminar.

Aanmelden kan hier.

Onder andere prof. dr. J.P.J. (Hans) Verkruijsse RE RA*, hoogleraar aan Tilburg University vertelt u in een interessante presentatie wat op termijn mogelijk wordt als iedereen in XBRL rapporteert, inclusief de toepassing van wiskundige modellen op die datasets. Hij kijkt naar deze kansen door een wetenschappelijke bril en zal u zeker inspireren.

Daarnaast kijken we naar de actuele SBR-ontwikkelingen, gaan we in op de manier waarop u de interne processen veranderen bij het gebruik van het portaal en hoe je klanten enthousiasmeert om van de nieuwe mogelijkheden gebruik te maken.

Tot slot kijken we naar de toekomst van het portaal, de snellere product release cycle die we gaan hanteren en wat u daarvan zult merken.Op 6 september organiseren we tevens in ons nieuwe pand een accountancy seminar over procesoptimalisatie, waar u PE-punten voor kunt krijgen.

Aansluitend volgt de rondleiding en de borrel. Uiteraard kunt u ook alleen voor de borrel langskomen!

U kunt zich hier aanmelden.

* prof. dr. J.P.J. (Hans) Verkruijsse RE RA is onder andere professor in Accounting Information Systems, IAASB XBRL Task Force, Chair van de XBRL Netherlands Jurisdiction, Lid van de International Steering Committee of XBRL International, betrokken bij twee internationale onderzoeksprojecten, gericht op de invloed van XBRL op de financial statement audit en de noodzaak van het opstellen van specifieke XBRL auditing standaarden en gericht op de ontwikkeling van de Global Accountancy Development Index.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *