Opening pand PinkWeb

Officiële opening nieuwe kantoorpand PinkWeb

Vrijdagmiddag hebben we ons nieuwe kantoorpand in Amersfoort officieel geopend. We zijn superblij met dit prachtige ruime pand op de mooiste plek van Amersfoort en het resultaat van de verbouwing en inrichting. Hier hebben we alle ruimte om onze toekomstplannen te kunnen realiseren. Bedankt iedereen, voor jullie komst, waardoor het een prachtig feest is geworden!

Het team van PinkWeb groeit snel. Steeds meer collega’s werken aan het bedienen van onze klanten, het uitdenken van nieuwe mogelijkheden en de realisatie daarvan. Onze oude locatie begon echt te klein te worden. Dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand. We kwamen op een longlist van ruim 30 panden en hebben er ongeveer 10 bekeken. Pas op het laatste moment bekeken we het pand waarin we uiteindelijk introkken.

Na ruim 3 maanden verbouwen en een zeer strakke planning, waarvan vele leveranciers ons zeiden dat we dat nooit konden halen, is het toch gelukt: afgelopen vrijdag 6 september hebben we ons pand officieel geopend. Met bijna 100 klanten, familie, vrienden en (zaken)partners organiseerden we een leuke borrel met een lekker hapje, drankje en “knallende” opening.

Wat u ervan gaat merken?

We zochten een pand met uitstraling, waar we de eigen identiteit van PinkWeb in kwijt kunnen. Een plek waar we gasten kunnen ontvangen en het groeiende team van PinkWeb een plek vindt. We hebben een mooie ontvangstruimte, een plek waar collega’s en de gasten van PinkWeb elkaar treffen. In de ruime presentatieruimte kunnen we vaker trainingen geven en zullen we regelmatig een mini-seminar, masterclass of expert meeting organiseren.

Daarnaast willen we onze klanten intensief gaan betrekken bij de doorontwikkeling van het Cliënt Online portaal en bij het uitdenken van allerlei innovatieve ideeën. Op deze nieuwe, inspirerende plek zullen we regelmatig klankbord- en visiebijeenkomsten organiseren voor (selecties van) klanten. We hebben namelijk nogal veel super-innovatieve plannen die we graag tegen jullie aanhouden…