Nieuwe website

PinkWeb lanceert een nieuwe website. Hierop staat meer informatie, in een frisse lay-out en overzichtelijk weergegeven.

Natuurlijk zijn we net verhuisd. We zullen regelmatig de foto’s die over de volle breedte van de pagina’s lopen wisselen. Voor nu zijn er foto’s van de prachtige nieuwe locatie van PinkWeb gebruikt.

De website is volledig responsive, wat betekent dat de lay-out en indeling zich automatisch aanpast aan de beschikbare ruimte op het scherm en het device waarop de website wordt bekeken, zoals een computerbeeldscherm, tablet of telefoon.

Op de homepage wordt de belangrijkste informatie samengevat en vindt u de komende activiteiten en laatste nieuwsberichten. Bij Cliënt Online is uitgebreide informatie te vinden over alle modules van het klantenportaal en bij koppelingen vindt u een beschrijving van de vele beschikbare koppelingen voor het portaal.

Voor bijzondere evenementen maken we een aparte categorie in het menu, zoals nu voor het PinkWeb Portal Event op 31 oktober 2013. U vindt daar alle informatie over het interessante programma, de deelnemende partners en natuurlijk kunt u zich aanmelden.

Tot slot lanceren we een blog. Hierop zullen we regelmatig berichten plaatsen, zelf geschreven of door gast-auteurs. Dat zal gaan over nieuwe ontwikkelingen rondom Cliënt Online, tips voor implementatie, ervaringen van gebruikers, opiniërende artikelen over actuele marktontwikkelingen, etc.