PinkWeb Portal Event 2013 - Challenge the future - 31 oktober

Challenge the future!

Wat er de laatste tijd op accountants af komt is niet niks. Het moet beter, goedkoper, met minder mensen, met meer advies, nieuwe tools, in XBRL, in SBR, naar de banken en naar Digipoort, met meer transparantie én met meer oog voor de cliënt. Ga er maar aan staan.

Uiteindelijk willen de meeste mensen gewoon doen wat ze leuk vinden, zoals ze gewend zijn het te doen en het liefst ook op het moment dat het ze uitkomt. Dat zal ook voor veel accountants gelden. En dan moet je opeens op al deze ontwikkelingen inspelen. Zaken waar je niet eerder mee bezig bent geweest, die niet in je opleiding zaten. Je moet overal iets mee en dat het liefst allemaal op dit moment.

De toekomst is uitdagend. En wij geloven dat je die toekomst dan ook moet uitdagen. Niet uit de weg gaan. Challenge the future!

En daar is ‘ie dan: het thema van het 2e PinkWeb Portal Event op 31 oktober. Op deze middag willen we jullie op een aantal van deze vlakken iets meegeven. Een stukje theorie en dan praktische tips hoe dat toe te passen in jullie praktijk. Moet je ook je businessmodel tegen het licht houden? Waarop ga jij je profileren? Hoe krijg je cliënten zover om mee te gaan met jullie ideeën? En wat verwacht jullie cliënt echt van jullie en hoe kom je daar achter?

Onderwerpen die allemaal aan bod komen in de vele interessante presentaties. Zo hebben we o.a. Jim Stolze van TedX Amsterdam, Han Mesters van ABN AMRO en Mirko Creyghton van Brandrep.

Allemaal inspirerend en tegelijkertijd boordevol praktische tips over hoe je jouw nieuw gevonden inspiratie omzet in praktische daden.

Ik hoop je daar te zien. Je kan je nu nog aanmelden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *