Nieuwe versie Cliënt Online 3.7

PinkWeb heeft een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online gelanceerd, versie 3.7. Vragenlijst Online is uitgebreid met diverse voorbeeldvragenlijsten (sjablonen). U hoeft deze dus niet langer zelf te bedenken en samen te stellen. Daarnaast zijn er nieuwe koppelingen en verbeterde bestaande koppelingen en is de inhoud van Antwoordvoorbedrijven.nl geïntegreerd.

De koppeling van Innolan Alure met Dossier Online is verbeterd en er zijn nieuwe koppelingen voor Unit4 Salaris en het Unit4 DMS (Hyarchis) ontwikkeld. Daarnaast zijn er Single SignOn koppelingen naar Cobra, Elvy en Zippy bijgekomen.

De inhoud van de website Antwoordvoorbedrijven.nl is toegevoegd aan Actueel Online. Ondernemers vinden daardoor op het portaal nu ook informatie van de Rijksoverheid over (nieuwe) regels, vergunningen, subsidies en wetswijzigingen binnen hun branche.

De nieuwe versie van Cliënt Online 3.7 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten op de shared omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 033-7501334.

Bestaande klanten kunnen op 5 november deelnemen aan een webinar waar alle nieuwe functionaliteit wordt behandeld. Kantoren die nog geen klant zijn, kunnen een webinar volgen op 20 november.

U kunt zich hier aanmelden voor een webinar. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *