Wow, wat een dag, dat Portal Event

Wow, wat een supermiddag, ons tweede PinkWeb Portal Event vorige week donderdag. We zijn erg blij met de opkomst en de vele complimenten en enthousiaste reacties die we hebben gekregen! Dank daarvoor. Hier vind je de foto’s.

We trapten af met een beknopte intro over wat we bij PinkWeb het afgelopen jaar hebben gedaan en wat we in 2014 van plan zijn. Ook toonden we alvast een preview van het filmpje waarmee onze klanten hun klantenportaal kunnen introduceren bij hun cliënten. Binnenkort meer daarover…

Het leuke was dat het dagprogramma perfect aansloot bij de recent gepubliceerde ING sectorstudie over accountancy. Er waren interessante en inspirerende presentaties over groeien in een krimpende markt, nieuwe prijs- en businessmodellen, social business, een meer commerciële instelling als accountant-adviseur en het belang van aandacht voor je klant.

Natuurlijk was er ook aandacht voor de mogelijkheden van het Cliënt Online portaal en leerden de aanwezigen hoe ze het portaal optimaal implementeren in de organisatie. Dat is niet enkel een technische opgave: motiveer medewerkers én cliënten om het portaal te omarmen.

ppe13_ribxTijdens de pauze racete een grote groep in supersnelle Rib-Experience boten over de Loosdrechtse Plassen. Dat leverde verwaaide koppen op, maar ook een fikse stoot adrenaline… Probeer daarna maar weer rustig en aandachtig te luisteren tijdens de volgende presentatie :-).

Dank aan iedereen die erbij was! Alle klanten, de vele geïnteresseerden, de belangrijke partners, de fantastische band en natuurlijk het hele team van PinkWeb!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *