Nieuwe versie Cliënt Online 3.9

PinkWeb heeft een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online gelanceerd, versie 3.9. Vragenlijst Online is uitgebreid met Formulieren. De formulieren kunnen voor een bepaalde periode of permanent beschikbaar worden gesteld aan een selectie van cliënten. Zo kunnen ze altijd worden ingevuld als een cliënt ze nodig heeft. Er zijn standaardsjablonen beschikbaar, maar u kunt ook zelf naar wens formulieren samenstellen. Tot 1 januari 2015 is het gebruik van formulieren een gratis optie, hiervoor heeft u wel de module Vragenlijst Online nodig.

Om te zorgen dat gebruikers hun profiel zo compleet mogelijk invullen, worden gebruikers er nu op geattendeerd als hun profiel nog niet compleet is. Gebruikers worden zo gestimuleerd om meer informatie te delen, zoals hun Twitternaam, LinkedIn-profiel, mobiele telefoonnummer, SBI-code of een foto.

We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd om een snelheidsverbetering te realiseren. Zo is het portaal goed voorbereid op drukke periodes.

De nieuwe versie van Cliënt Online 3.9 is per direct beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe accountants- en administratiekantoren en hun cliënten op de shared omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 033-7501334.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *