PinkWeb Portal Event

Op dinsdag 4 november organiseren we voor de derde keer het PinkWeb Portal Event. De afgelopen twee jaar kregen we zulke goede reacties en de eerste aanmeldingen kwamen in het voorjaar al binnen. We hadden nog niet eens iets gepland of aangekondigd. Dan weet je, dat moeten we weer doen.

Vorig jaar keken we vooruit naar wat de toekomst ons brengen zal. “Challenge the future” was het thema. Wij geloven dat je niet bang moet zijn voor verandering, dat je de toekomst niet uit de weg moet gaan. Treedt de toekomst met open armen tegemoet en daag hem uit!

Dit jaar kijken we met jullie op het Portal Event natuurlijk weer vooruit. Naar wat er mogelijk is en wordt. Wat dat betekent voor jullie en vraagt van jullie organisatie en mensen. De toekomst staat niet vast en de manier waarop je erop inspeelt, zal niet voor iedereen hetzelfde moeten zijn. Je kunt en moet de toekomst naar je hand zetten. Hem vormgeven, shapen, vandaar dat het thema dit jaar is: “Shaping the future“!

We kijken samen naar de uitdagende toekomst van de accountancybranche. We gaan in op wat je zelf kunt doen om die toekomst naar je hand te zetten en om het resultaat van je organisatie te doen groeien. Hoe speel je optimaal in op de huidige behoeften van je cliënt? Hoe pas je je organisatie en verdienmodel zodanig aan, dat je optimaal inspeelt op de veranderende behoeften en wensen en wat betekent dat voor de medewerkers?

Dit jaar hebben we een super line-up van sprekers, die je zeker zullen inspireren. Allen met de opdracht het ook praktisch te houden. We willen jullie niet alleen inspireren, maar ook concrete handvatten meegeven, waar jullie de volgende dag mee aan de slag kunnen. En dat hoeft niet voor iedereen hetzelfde te betekenen: we belichten verschillende best practices en invalshoeken.

Michiel Muller, oprichter van Tango en Routemobiel deelt zijn ervaring en kijk op innovatie, verandering en het opzetten van nieuwe businessmodellen. We hebben een (ervarings)deskundig panel over verschillende verdienmodellen onder leiding van de ervaren André Miedema. Tony Bosma belicht de benodigde focus op je cliënt. En we kijken naar de actuele ontwikkelingen van SBR Assurance (Sebastiaan Bal) en procesoptimalisatie.

Natuurlijk hebben we zelf ook de nodige aankondigingen!
We komen sowieso met een grote vernieuwing. Wat dat is, houden we nog even voor ons…

Tot op 4 november. Meld je nu nog (gratis) aan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *