Succesvolle ketentest Alley-Oop

Alley-Oop ontwikkelt een workflow managementplatform voor accountantskantoren. Aan het einde van 2014 heeft een pilot plaatsgevonden met 8 accountantskantoren. Op 16 december is de werking van Alley-Oop succesvol in de keten gedemonstreerd, gekoppeld met de softwarepakketten van PinkWeb, Change to Comm en CaseWare, die samen met Full Finance de initiatiefnemers zijn.

Alley-Oop ontwikkelt een workflow managementplatform voor accountantskantoren. Aan het einde van 2014 heeft een pilot plaatsgevonden met 8 accountantskantoren. Met deze kantoren van verschillende grootte zijn gezamenlijk de eerste procesbeschrijvingen ontwikkeld voor het samenstelproces.

Tijdens de ketentestbijeenkomst op dinsdag 16 december zijn de eerste workflows succesvol gedemonstreerd, waarbij processtappen in Alley-Oop automatisch werden geüpdatet via koppelingen met de softwarepakketten Cliënt Online van PinkWeb, Auditcase van Change to Comm en CaseWare Samenstel Manager van CaseWare Nederland.

Begin 2015 wordt het platform verder ontwikkeld en zal het beschikbaar komen voor alle accountantskantoren en gekoppeld worden met meer softwarepakketten.

Meer informatie over Alley-Oop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *