Nieuwe versie Cliënt Online 3.10

PinkWeb heeft een nieuwe versie van het accountancy klantenportaal Cliënt Online gelanceerd, versie 3.10.

Lay-out update
De grootste verandering is dat de lay-out van het portaal een flinke opfrisbeurt heeft gehad. Bij de doorgevoerde aanpassingen is rekening gehouden met de laatste designtrends. Het portaal oogt strakker en rustiger, met meer focus op de content.

Lees meer…

Profielen
Om te zorgen dat gebruikers hun profiel zo compleet mogelijk invullen, wordt gebruikers nu actief gevraagd hun profiel aan te vullen, met bijvoorbeeld foto, SBI-code, 06-nummer en social media profielen.

SBR 2015 & OB suppletie
Op SBR gebied is er ook een aantal zaken gerealiseerd. Zo is de taxonomie 2015 geïmplementeerd en is het mogelijk om ook OB suppletie berichten in SBR te plaatsen en in te sturen naar Digipoort.

Koppelingen Kluwer, Accountview en Twinfield
Daarnaast is er een nieuwe Single SignOn koppeling met Accountview Go gerealiseerd. Via de koppeling tussen Twinfield en Cliënt Online konden reeds OB-aangiften worden klaargezet in Accordering Online. Het is nu ook mogelijk om ICP-aangiften ter accordering aan te bieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *