Comandi dashboard widget-integratie

De Single SignOn koppeling met Comandi Dashboard is uitgebreid. Op het startscherm van Cliënt Online zijn vanaf nu al twee Comandi-indicatoren te zien die de omzet en netto winst in beeld brengen. Hiermee krijgen zowel u als uw cliënten al een preview van wat u te wachten staat voordat u de Single SignOn koppeling opent.

Met Comandi Dashboard heeft u realtime inzicht in actuele cijfers, zodat de ondernemer snel kan bijsturen en de adviseur proactief kan meekijken. Gebruikers kunnen vanuit Cliënt Online direct via Single SignOn inloggen. Het onthouden van aparte inloggegevens en inloglocaties is dan niet langer nodig. De nieuwe widget-integratie zorgt bovendien voor een extra trigger om door te klikken.

Voor meer informatie over Comandi klikt u hier.

dashboard

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *