Logo Cliënt Online

Nieuw in Cliënt Online versie 3.13

Het accountancy klantenportaal Cliënt Online is geüpdatet naar versie 3.13. Deze nieuwe versie brengt veel nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Voor de nieuwe module Formulier Online zijn widgets toegevoegd op het dashboard. Zo wordt het nog makkelijker om snel de benodigde vragenlijsten, rekenmodellen en checklists in te vullen of te raadplegen. Wanneer formulieren voor een bepaalde datum moeten worden ingevuld, komen ze ook in de takenlijst te staan, zodat de gebruiker die altijd tijdig invult.

De apps van Cliënt Online zijn zeer uitgebreid. Ze bieden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk documenten te raadplegen en te accorderen, het hele dossier te raadplegen, documenten te delen met andere apps en diensten en actueel nieuws afgestemd op de individuele gebruiker. Dat soort mooie diensten wil je natuurlijk delen. Daarom worden de apps nu veel prominenter gepromoot in notificaties over nieuwe documenten in het dossier, te accorderen bestanden en de gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrieven.

Koppelingen met andere softwarepakketten maken het gebruik van het portaal nog gemakkelijker. Daarom worden deze continu doorontwikkeld. Dit keer zijn er verbeteringen doorgevoerd in de upload-koppelingen naar de dossier software van Unit4 en AFAS, waarbij meer controle wordt verkregen over welke geüploade bestanden ook daadwerkelijk in het DMS worden geaccepteerd.

Tot slot zijn er verdere configuratiemogelijkheden toegevoegd aan de module Accordering Online. Nu kunnen gebruikers kiezen of ze een bericht willen ontvangen over elke statusupdate rondom een te accorderen document, of enkel wanneer een actie niet voltooid wordt of kan worden. Ook is de naam die als afzender getoond wordt in notificaties nu niet meer afhankelijk van diegene die toestaat dat een document naar de cliënt mag, bij gebruik van een autorisatieslag of SBR Assurance.

Alle gebruikers op de standaardomgeving van Cliënt Online hebben de update direct gekregen. Met de overige gebruikers wordt individueel afgestemd wanneer de update wordt doorgevoerd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *