Het nieuwe Client Online

Het nieuwe Client Online

Met trots presenteren we u het nieuwe Client Online. We hebben het portaal volledig vernieuwd, met een volledig nieuw design én nieuwe abonnementen! We hebben drie abonnementen met een vast tarief per cliënt voor onbeperkt gebruik. Voorspelbaar en transparant, in een volledig nieuw ontworpen klantenportaal.

Samen met een betrokken groep klanten zijn we ruim een jaar geleden begonnen met een inventarisatie van hun wensen en ideeën. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. De eerste schetsen hebben we getoetst bij dezelfde kantoren, bij leden van ons team uit verschillende disciplines en bij experts op het gebied van user interfaces. Dat leverde heel veel waardevolle informatie op. Ook ontwikkelde prototypes hebben we op die manier met velen getest en gefinetuned. We zijn heel trots op het resultaat.

Design
Wat is er nieuw aan het design? Een complete nieuwe look & feel, die frisser en moderner oogt. Ook biedt de nieuwe interface optimaal gebruikersgemak voor zowel u als uw cliënten. Klanten worden automatisch naar de relevante taken geleid, er zijn minder kliks nodig en er is meer ruimte om de belangrijkste content goed te presenteren. Uiteraard is het portaal te personaliseren met verschillende ‘branding’-opties: de headerfoto, kleurstelling en het logo kunnen worden aangepast. Zo wordt het portaal hét persoonlijke online visitekaartje van de accountant naar zijn cliënt.

Het nieuwe Client Online werkt optimaal op alle verschillende devices. Het maakt niet uit of u via uw pc, laptop, tablet of mobiel het portaal gebruikt; de interface wordt zo aangepast, dat alle functionaliteit op een handige manier gebruikt kan worden.

Op een rijtje
• Nieuwe frisse look volgens de laatste designtrends
• Persoonlijke ‘branding’ van het kantoor
• Intuïtieve interface voor de gebruiker
• Volledig responsive: het uiterlijk schaalt slim mee met het schermformaat
• Voorbereid op de toekomst van online begeleiden en samenwerking

Nieuwe abonnementen
Cliënten van accountants willen vooraf graag weten waar ze aan toe zijn. Daarom vragen ze hun accountant om nieuwe proposities en zijn veel kantoren bezig met het ontwikkelen van fixed price diensten. Wij spelen daarop in: de kosten van het nieuwe Client Online zijn daarom ook volledig voorspelbaar. Het nieuwe Professional abonnement biedt alle functionaliteit onbeperkt aan voor een vast tarief per cliënt.

Dit zijn de nieuwe abonnementen:
– Professional: de volle kracht van het hele portaal voor efficiency en het optimaal online begeleiden van de cliënt, met onbeperkt gebruik van alle modules;
– Enterprise: het Professional-abonnement met premium servicelevels;
– Basic: efficiency met een online dossier en onbeperkt online accorderen. Voor kantoren die klein willen starten.

Wilt u meer zien of gewoon informatie over de mogelijkheden?
Neemt u dan via 033 750 13 34 contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *