Koppeling Forecast XL

Koppeling Forecast XL

PinkWeb heeft een koppeling met ForecastXL gerealiseerd. ForecastXL is een managementinformatietool voor MKB en Accountancy. Data uit verschillende bronnen, denk aan boekhoud-, CRM- en HRM-pakketten, wordt verzameld op een door u samengesteld KPI dashboard.

Maak statistische prognoses over data, voeg keuzes als leningen en investeringen toe en analyseer verschillen tussen de gerealiseerde en verwachte cijfers. ForecastXL stimuleert samenwerking dankzij een ingebouwde workflow. Uw rapportages draait u over verleden, heden en toekomst. Zo helpt ForecastXL bij het halen van verbeterde resultaten door inzicht, toekomst en controle.

Dankzij de koppeling kunnen accountants en hun cliënten nu eenvoudig en direct via Client Online inloggen bij ForecastXL. Het onthouden van aparte inloggegevens en inloglocaties is niet meer nodig.

Activeren? Zoek contact met uw accountmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *