Digitaal ondertekenen met PinkWeb & Printless

Digitaal ondertekenen met PinkWeb & Printless

Het ondertekenen van de jaarrekening is een bekend proces, maar telt zo’n 26 handelingen en kan dus wel een optimalisatieslag gebruiken. Daarom ontwikkelde Docco de tool Printless, waarmee je direct en volledig geautomatiseerd kunt printen naar PDF.

Printless is inmiddels zo ontwikkeld dat het mogelijk is om een digitale handtekening te plaatsen. Gebruikers kunnen deze bestanden, na ondertekening, rechtstreeks aanbieden in Client Online.

Ondertekende en opgemaakte documenten kunnen direct Dossier Online worden ingestuurd, bijvoorbeeld om de jaarrekening te delen met klanten. Ook kunnen documenten vanuit Printless ter accordering worden aangeboden aan cliënten in Accordering Online.

Het digitaal ondertekenen gebeurt met behulp van een PKIoverheid beroepscertificaat, zodat de handtekening rechtsgeldig is. Het briefsjabloon is bovendien volledig naar eigen wens en stijl aan te passen. Printless installeert een eigen printer driver op het systeem en is geïntegreerd met de door accountants meest gebruikte softwarepakketten.

Kom meer te weten over Client Online of Printless.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *