Nieuwe koppeling met Simplicate

CRM automatisering met PinkWeb en Simplicate

Altijd al een fan geweest van geautomatiseerde processen? Dan heeft PinkWeb goed nieuws. De software van Simplicate is nu geïntegreerd in Client Online. Dankzij deze koppeling worden cliënten automatisch aangemaakt en gesynchroniseerd vanuit Simplicate CRM.

Met de software van Simplicate kun je CRM, Projecten en Urenregistratie bijhouden. Vervolgens communiceer je in Client Online automatisch op het juiste moment, met de juiste klant over het juiste onderwerp. Er wordt efficiënter samengewerkt met de geautomatiseerde processen.

Klanten van Simplicate kunnen de integratie met PinkWeb’s Client Online eenvoudig activeren via de instellingen in hun software. Stel bij het abonnement de branche in op Accountancy en PinkWeb zal tussen de integraties verschijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *