14-11-2018 | Seminar SBR Assurance

Accountantskantoren die wettelijke controles uitvoeren zijn dit jaar voor het eerst in aanraking gekomen met SBR Assurance. Vanaf boekjaar 2017 moeten middelgrote ondernemingen namelijk via SBR deponeren. De meeste kantoren hebben hier inmiddels ervaring mee opgedaan. Daarom vindt PinkWeb het tijd om ervaringen te delen en met nieuwe informatie vooruit te kijken.

Dit gaan we doen op 14 november tijdens het seminar SBR Assurance.

Het seminar wordt begeleid door Mark Bisschop, SBR Assurance-expert bij DOCCO. Hij heeft ruime ervaring met het inrichten van kantoorprocessen én weet wat er komt kijken bij het verwerken van SBR-rapportages.

Gezamenlijk kijken we waar we zoal tegenaan zijn gelopen en wat nodig is om de toepassing van SBR Assurance binnen een kantoor makkelijker te maken. Je gaat gegarandeerd naar huis met concrete handvatten.


Programma

12.00 uur:
Inloop met lunch

13.00 uur:
Terugblik op het afgelopen jaar

  • Wat was ons vertrekpunt ook alweer? De peilers van SBR Assurance
  • De praktijkervaringen: waar liepen we tegenaan en wat ging juist goed?
  • Best practice SBR Assurance proces voor je kantoor

14.00 uur: Pauze

14.30 uur:
What’s next?

  • Paneldiscussie
  • Hoe krijgen kleinere kantoren in de toekomst te maken met SBR Assurance?

15.30 uur:
Afsluitende borrel

Enthousiast?


Enquête
Om het seminar zo goed mogelijk af te stemmen op de deelnemers, willen we jullie vragen om voorafgaand aan de sessie een enquête in te vullen. De informatie die hieruit komt, wordt tijdens de paneldiscussie behandeld.

Klik hier om de enquête in te vullen.


Over Mark Bisschop

Mark is al 10 jaar actief betrokken bij de toepassing van SBR in Nederland. In de afgelopen twee jaar was dat met name bij de implementatie van SBR Assurance binnen KPMG. Op 2 februari jongstleden heeft KPMG de eerste aanlevering op basis van SBR Assurance gedaan met behulp van Cliënt Online. Mark werkt voornamelijk op projectbasis aan SBR-trajecten. Zo is hij nu verbonden aan SBR Banken, dat eind dit jaar met een nieuwe naam en herpositionering komt.

Heb je vragen naar aanleiding van dit stuk?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *