PREMIUM SERVICE BIJ HET KRACHTIGSTE PORTAAL

Uw klanten verdienen het beste, daar zet u zich elke dag voor in. Als innovatief en klantgericht kantoor wilt u uw processen optimaal stroomlijnen, zeker ook online en in de communicatie. Dat doet u voor uw cliënten, zodat zij door uw mensen zo begeleid kunnen worden, zoals u dat zelf zou willen ervaren: interactieve begeleiding van uw cliënten door uw medewerkers. Altijd correct, op tijd, proactief en gericht op dat wat de cliënt op dat moment écht nodig heeft. Zo biedt u uw cliënten daadwerkelijk meerwaarde.

Dat betekent gemak en een snelle, foutloze werking. Want als er een keer iets speelt, dan weet u dat dat grote gevolgen kan hebben. Dan wilt u een partner die direct enkele tanden bij zet. Tien stappen extra. Ook op die zondagavond. Want dan doen ondernemers hun administratie en wilt u er voor hen zijn.

PROACTIEF ONLINE BEGELEIDING

Met Client Online Enterprise begeleidt u uw cliënten proactief online en optimaliseert u alle (online) communicatieprocessen. Hiervoor gebruikt u het krachtigste en meest innovatieve portaal. Volledig gepersonaliseerd, in uw huisstijl. Met de beste service, snelste responstijden, hoogste garanties en regelmatige voortgangsrapportages.

Alles is onbeperkt beschikbaar voor u én uw cliënt. Ze krijgen relevant nieuws, afgestemd op hun branche. Rekenmodellen en checklists helpen hen om bedrijfsbeslissingen te nemen en triggeren hen om uw adviseurs om begeleiding te vragen. Al deze middelen geven hen een kristalhelder beeld van wat er op elk moment speelt bij uw cliënt.

ALTIJD PERSOONLIJK CONTACT

Bied uw cliënten een waardevolle persoonlijke omgeving waar zij alles rondom uw financiële dienstverlening vinden. Eenvoudig, snel en gestructureerd informatie aanleveren, zodat u in één keer met de juiste en complete gegevens aan uw werkzaamheden start. Online het hele dossier bekijken. Snel akkoordverklaringen op jaarstukken, aangiften en andere documenten via de website en de apps.

Alles is onbeperkt beschikbaar voor u én uw cliënt. Ze krijgen relevant nieuws, afgestemd op hun branche. Rekenmodellen en checklists helpen hen organisatorische keuzes te maken en geven u een beeld van wat er speelt bij uw cliënt. U staat continu in direct online met uw cliënten, in een gebruikersvriendelijke innovatieve omgeving.

Client Online is geoptimaliseerd voor zowel de laptop of PC, maar werkt ook responsive bij mobiel gebruik. Bijna alle taken zijn ook beschikbaar in de geavanceerde apps voor Apple’s iOS (iPhone, iPad en Apple Watch), Android en Windows Phone. Scan documenten met de app, raadpleeg dossiers, accordeer stukken en lees het laatste nieuws.

Invullen aanmeldformulier

 
 

BIED UW CLIËNT ECHT MEERWAARDE

Proactief advies op basis van hun persoonlijke situatie.

ONDERDELEN

Accordering, online dossier, slimme formulieren, nieuwsberichten, Single SignOn, factureren.

PREMIUM BEGELEIDING

Premium support, een persoonlijke contactpersoon en regelmatige voortgangsrapportages

KOPPELINGEN

Koppelingen met Digipoort (Belastingdienst, KvK)

BIV(banken) en bijna alle externe softwarepakketten

PERSONALISATIE

Client Online in uw eigen huisstijl (logo, header, kleurstelling) en onder uw eigen portaalnaam.

MEERDERE VESTIGINGEN

Onbeperkt aantal vestigingen (voor meer lay-outs, vraag naar de mogelijkheden van een Brand Pack).

GRATIS APPS

Gratis apps voor iOS (iPhone, iPad, Apple Watch), Android en Windows Phone. Met pushnotificaties.

TOEKOMSTGERICHT

De beste voorbereiding op de uitdagingen van de toekomst

SECURITY

Certificering volgens de ISO27001