Contact met PinkWeb

Heb je vragen over onze organisatie of onze oplossingen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We merken dat veel kantoren een oriënterend gesprek waardevol vinden. We willen je graag leren kennen en je helpen te ontdekken welke software en strategie het beste werken voor jou.

Gebruik je het systeem al, maar loop je ergens tegenaan? In onze supportomgeving geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Lees meer over PinkWeb

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in om af te spreken, vragen te stellen of een demo aan te vragen. We nemen dan snel contact met je op! Liever bellen of mailen? Geen probleem. Bel ons op 033-7501334 of mail met info@pinkweb.nl.


Adresgegevens

PinkWeb BV

Grote Spui 39

3813 EZ Amersfoort

Telefonisch bereikbaar: 9.00 – 17.00 uur

033-7501334

info@pinkweb.nl

Bezoekersinformatie

Ons kantoor is een mooi historisch pand in het centrum van Amersfoort. Een prachtige locatie, maar wel iets lastiger te bereiken met de auto.

De beste manier om bij ons te komen is parkeren in parkeergarage Eemplein of bij het gemeentehuis en een klein stukje lopen naar ons pand aan de Grote Spui.

Parkeergarage Eemplein

Eemlaan 21, 3812 ED Amersfoort

Parkeren gemeentehuis

Stadhuisplein 4, 3811 LM Amersfoort

Wil je echt bij ons kantoor parkeren? Neem van tevoren contact op, zodat we je kenteken kunnen registreren. De binnenstad is autoluw en we willen boetes voorkomen.

Peter van de Mortel en Hans Coppelmans van Kantoor Van de Mortel zijn klant bij Visma PinkWeb

Aangifteproces gaat nu razendsnel

”Het digitaal goedkeuren en ondertekenen van documenten gaat in PinkWeb als een speer. We hebben nauwelijks uitval. Neem het aangifteproces: je zet een aangifte klaar voor je klant, laat weten dat goedkeuring nodig is en je zet het zo door naar derde partijen. Als het te lang duurt, dan krijgen we daar op tijd een automatisch signaal van. Ideaal.”

Peter van de Mortel

Kantoor van de Mortel

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen van Hilgers Accountants

Veilig communiceren via PinkWeb

”We horen steeds meer klanten zeggen dat ze liever niet via de mail willen communiceren en informatie willen delen. PinkWeb is de ideale oplossing. We delen makkelijk, snel en veilig informatie, waar iedereen bij kan die er iets mee moet doen.”

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen

Hilgers Accountants