CRM-mutaties volledig automatisch verwerken

CRM-mutaties volledig automatisch verwerken in de software die jij gebruikt. Dat scheelt veel tijd, zonder het risico op fouten. Met trots introduceren we de oplossing voor een probleem dat al lang bestaat en nog nooit iemand heeft kunnen oplossen. De CRMHub ondersteunt de meest gebruikte CRM-systemen in accountancy, want wij geloven in keuzevrijheid. En steeds meer softwareoplossingen sluiten aan op de CRMHub om klantgegevens te ontvangen en up-to-date te houden.

Direct aanvragen

CRM synchroniseren met al je software

De meeste kantoren in accountancy geloven in “best of breed” software. Je kiest die oplossingen die het beste bij jouw organisatie en je klanten passen. Het is belangrijk dat in al die oplossingen de CRM gegevens up-to-date zijn. Zo start je de werkzaamheden op basis van de juiste informatie.

Van handmatig naar geautomatiseerd

Wijzigingen in klantgegevens worden meestal handmatig overgetikt in elk gebruikt softwarepakket. Soms vinden er exports en imports plaats. Dat kost veel handelingen en tijd. Daarnaast is het foutgevoelig en wordt er soms niet op de meest veilige wijze omgegaan met gevoelige klantgegevens. Dat kan en dat moet anders.

Je besteedt je tijd liever en beter aan werk dat echt van waarde is voor je klanten.

Onze missie: tijdrovende processen eenvoudiger en veiliger maken

Het eenvoudiger maken en automatiseren van complexe processen en taken is kern van de missie van Visma en PinkWeb. Daarbij zorgen we voor de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarom introduceren we gezamenlijk met andere accountancy producten in Visma, de CRMHub.

Gratis met Visma CRM

Maak je gebruik van CRM software van Visma? Dan is de implementatie en het gebruik van de CRMHub helemaal gratis.

Geen Visma CRM? Dan zijn er eenmalige implementatiekosten voor het aansluiten van je CRM-systeem. Het maandelijkse gebruik is nog steeds gratis in combinatie met alle Visma software die onderdeel zijn van de Connected Experience voor accountants.

Gekoppelde softwarepakketten

Visma eAccounting Accountancy
PinkWeb
Sdu Taxvice
Yuki
visionplanner

Ook aansluiten op de CRMHub?

Softwareleveranciers

Softwareleveranciers besparen veel tijd, geld en moeite door het niet hoeven bouwen en onderhouden van meerdere veilige en geavanceerde CRM-integraties. De go-to-market van nieuwe oplossingen wordt verkort. Wil je meer weten over het aansluiten op de CRMHub, neem dan contact met ons op.

Ondersteunde CRM-systemen

Visma eAccounting Accountancy
Azure
AuditCase
Simplicate
Unit4
RADAR CRM
DigiOffice
Afas
Exact

Meer weten of direct aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de CRMHub naar jouw wensen in te richten.

Consent(Vereist)
Consent