De winst van een soepel digitaal ondertekeningsproces

Geplaatst op 09-06-2023 in Whitepaper

Ontdek hoe digitale handtekeningen een cruciale rol spelen bij het efficiënt ondertekenen van diverse documenten, zoals jaarrekeningen, opdrachtbevestigingen, belastingaangiften en adviesrapporten. Door de digitale handtekening te omarmen, kunnen kantoren hun processen verder optimaliseren en streven naar een naadloze samenwerking met klanten. Lees over de relevantie en het belang van digitale handtekeningen voor accountants en waarom ze het meest waardevol zijn binnen een geïntegreerd en geautomatiseerd ondertekeningsproces.

Na het lezen van de whitepaper weet jij:

  • Waarom digitaal ondertekenen belangrijk is voor accountants
  • Voor welke handtekening jij moet kiezen bij het ondertekenen van een document
  • De kenmerken van een soepel ondertekeningsproces en hoe Moore DRV dit heeft ingericht

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.