Downloads

We delen onze kennis graag met jou, in de vorm van video’s, e-books, infographics, whitepapers en ga zo maar door. In onze kennisbank ontdek je alles over digitalisering, meebewegen in deze veranderende wereld en effectief online samenwerken. Kennis helpt je om te groeien.

Whitepaper

Slim samenwerken in tijden van personeelstekort

Elk accountantskantoor worstelt ermee. Hoe vind en bind je talent op de huidige krappe arbeidsmarkt? En hoe doen we hetzelfde werk met de mensen op kantoor zonder dat de werkdruk erg oploopt? In deze whitepaper geven we praktische tips om het personeelstekort het hoofd te bieden en leggen we uit waarom investeren in geautomatiseerde processen juist nu belangrijker is dan ooit.

Download hier

Download hier

Whitepaper

Samenwerken met je klant in een online omgeving

Veiliger en slimmer online werken? Wij leggen in de whitepaper uit hoe jouw accountantskantoor eenvoudig met een klantenportaal kan samenwerken met ondernemers. Na het lezen van de whitepaper weet jij onder andere: Hoe een klantenportaal het werk van accountants makkelijker maakt Hoe je grip krijgt op complexe informatiestromen Hoe je veilig en geautomatiseerd gegevens kan uitwisselen met klanten en uitvragende instanties

Download hier

Download hier
Digitaal Ondertekenen – Wat zijn de valkuilen en hoe vermijd je ze?

Whitepaper

Digitaal Ondertekenen – Wat zijn de valkuilen en hoe vermijd je ze?

Ondertekenen is een belangrijk onderdeel van het volledige accountancyproces. Dit gebeurt steeds vaker digitaal, net als veel andere werkprocessen. Digitaal ondertekenen met een goede ondertekenoplossing is veiliger, efficiënter en makkelijker. Maar de ene ondertekenoplossing is de andere niet. Het gaat om veel meer dan het vervangen van een zogenaamde ‘natte’ handtekening door een digitaal krabbeltje. Je moet een papieren proces vertalen naar een digitaal proces, inclusief waarborgen.

Download hier

Download hier