Kennisbank

We delen onze kennis graag met jou, in de vorm van video’s, e-books, infographics, whitepapers en ga zo maar door. In onze kennisbank ontdek je alles over digitalisering, meebewegen in deze veranderende wereld en effectief online samenwerken. Kennis helpt je om te groeien.

Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Podcast

Veilig ontwikkelen met het Visma Security Program

In deze podcast hebben Marvin en Harmen het samen met hun gast Gerbald van Ommeren (CTO bij PinkWeb) over het Visma Security Program. Wil je hier meer over weten en erachter komen hoe PinkWeb het programma in de dagelijkse praktijk inzet? Luister dan nu om te ontdekken hoe wij het super veilige PinkWeb ontwikkelen!

Download hier

Download hier

Whitepaper

Houd je bedrijf gezond in een onzekere economie

De huidige economische situatie is vol onzekerheid: er dreigt een recessie aan te komen en de inflatie zorgt voor stijgende kosten voor personeel, IT en huisvesting. Maar hoe kun je als accountantskantoor in 2023 financieel gezond blijven en je marge verhogen? Een efficiencyslag is de oplossing voor veel accountantskantoren om nog meer winst te behalen.

Download hier

Download hier
Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Podcast

Vijf tips om weerbaarder te zijn tegen cybercrime

Marvin Jansen (Sales Manager) gaat in gesprek met Security Officer Harmen Thiewes over cybersecurity. Hoe hou jij cybercriminelen buiten de deur en hoe zorg jij dat jouw medewerkers hier ook alert op zijn? Marvin en Harmen delen hun top 5 tips om jouw kantoor en data te helpen beschermen met PinkWeb. Luister de podcast of lees de blog.

Download hier

Download hier

Whitepaper

Houd cybercriminelen buiten de deur

Een nachtmerrie voor elk bedrijf: op een dag ontdekken dat cybercriminelen het netwerk binnengeglipt zijn en toegang hebben tot belangrijke data. Het systeem ligt plat en er wordt losgeld geëist. Cybercriminaliteit is momenteel een van de grootste uitdagingen voor accountantskantoren. Hoe houd je cybercriminelen buiten de deur? Lees in deze whitepaper hoe jouw kantoor de basis op orde krijgt en waarom je met goede en veilige software weerbaarder bent tegen cybercriminelen.

Download hier

Download hier
Whitepaper Slim samenwerken in tijden van personeelstekort van Visma PinkWeb

Whitepaper

Slim samenwerken in tijden van personeelstekort

Elk accountantskantoor worstelt ermee. Hoe vind en bind je talent op de huidige krappe arbeidsmarkt? En hoe doen we hetzelfde werk met de mensen op kantoor zonder dat de werkdruk erg oploopt? In deze whitepaper geven we praktische tips om het personeelstekort het hoofd te bieden en leggen we uit waarom investeren in geautomatiseerde processen juist nu belangrijker is dan ooit.

Download hier

Download hier
Whitepaper Samenwerken met je klant in een online omgeving van Visma PinkWeb

Whitepaper

Samenwerken met je klant in een online omgeving

Veiliger en slimmer online werken? Wij leggen in de whitepaper uit hoe jouw accountantskantoor eenvoudig met een klantenportaal kan samenwerken met ondernemers. Na het lezen van de whitepaper weet jij onder andere: Hoe een klantenportaal het werk van accountants makkelijker maakt Hoe je grip krijgt op complexe informatiestromen Hoe je veilig en geautomatiseerd gegevens kan uitwisselen met klanten en uitvragende instanties

Download hier

Download hier