Kennisbank

We delen onze kennis graag met jou, in de vorm van video’s, e-books, infographics, whitepapers en ga zo maar door. In onze kennisbank ontdek je alles over digitalisering, meebewegen in deze veranderende wereld en effectief online samenwerken. Kennis helpt je om te groeien.

Instructievideo SBR Assurance in PinkWeb

Instructievideo

Blijf in je vertrouwde omgeving: SBR Assurance in PinkWeb

We maken SBR Assurance is veiliger, makkelijker en efficiënter dan ooit. Je kan als accountant het volledige SBR Assurance proces afronden in PinkWeb. In deze video legt Daan uit hoe dit geïmplementeerd is in PinkWeb en hoe het eruitziet als je zelf een jaarrekening digitaal wil ondertekenen met je persoonsgebonden beroepscertificaat.

Download hier

Download hier
Hyarchis PinkWeb Blog thumb

Instructievideo

Eenvoudig documenten delen met Hyarchis

In deze video neemt consultant Harold je mee door de Hyarchis integratie met PinkWeb. Na het kijken van deze video weet je hoe de koppeling werkt en hoe je hiermee documenten tussen de twee platformen op een efficiënte en veilige manier kan uitwisselen.

Download hier

Download hier

Whitepaper

De winst van een soepel digitaal ondertekeningsproces

Ontdek hoe digitale handtekeningen een cruciale rol spelen bij het efficiënt ondertekenen van diverse documenten, zoals jaarrekeningen, opdrachtbevestigingen, belastingaangiften en adviesrapporten. Door de digitale handtekening te omarmen, kunnen kantoren hun processen verder optimaliseren en streven naar een naadloze samenwerking met klanten. Lees over de relevantie en het belang van digitale handtekeningen voor accountants en waarom ze het meest waardevol zijn binnen een geïntegreerd en geautomatiseerd ondertekeningsproces.

Download hier

Download hier
Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Podcast

Veilig ontwikkelen met het Visma Security Program

In deze podcast hebben Marvin en Harmen het samen met hun gast Gerbald van Ommeren (CTO bij PinkWeb) over het Visma Security Program. Wil je hier meer over weten en erachter komen hoe PinkWeb het programma in de dagelijkse praktijk inzet? Luister dan nu om te ontdekken hoe wij het super veilige PinkWeb ontwikkelen!

Download hier

Download hier

Whitepaper

Houd je bedrijf gezond in een onzekere economie

De huidige economische situatie is vol onzekerheid: er dreigt een recessie aan te komen en de inflatie zorgt voor stijgende kosten voor personeel, IT en huisvesting. Maar hoe kun je als accountantskantoor in 2023 financieel gezond blijven en je marge verhogen? Een efficiencyslag is de oplossing voor veel accountantskantoren om nog meer winst te behalen.

Download hier

Download hier
Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Podcast

Vijf tips om weerbaarder te zijn tegen cybercrime

Marvin Jansen (Sales Manager) gaat in gesprek met Security Officer Harmen Thiewes over cybersecurity. Hoe hou jij cybercriminelen buiten de deur en hoe zorg jij dat jouw medewerkers hier ook alert op zijn? Marvin en Harmen delen hun top 5 tips om jouw kantoor en data te helpen beschermen met PinkWeb. Luister de podcast of lees de blog.

Download hier

Download hier