Alles over onze ISO 27001 en ISO 9001 certificaten

 

We zijn ons bij PinkWeb bewust van onze verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren. Daarom helpen we je om jouw data en die van je klanten veilig te houden.

Onze ISO 27001 en ISO 9001 certificering zorgt ervoor dat we scherp blijven op gebied van veiligheid en kwaliteit. We vertellen je hier graag meer over!

 

ISO 27001: informatiebeveiliging

PinkWeb is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001:2017 norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering onderschrijft dat PinkWeb ‘alle processen op het gebied van informatiebeveiliging op orde heeft en het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur’. ISO 27001:2017 toetst het managementsysteem van informatiebeveiliging. Zo weten onze klanten zeker dat PinkWeb informatiebeveiliging beheerst, optimaal implementeert in beleid en processen en continu werkt aan verbetering.

Het behalen van dit certificaat betekent niet dat we tevreden achterover kunnen leunen. Jaarlijks komt er een onafhankelijke auditor langs voor een tussentijdse controle. Met eventuele verbeterpunten die hieruit komen, moeten we zo snel mogelijk aan de slag. Iedere drie jaar moeten we laten zien dat we het certificaat nog waard zijn in een hercertificeringsaudit. We slagen iedere keer glansrijk voor deze audits.

 

ISO 9001: kwaliteitsmanagement

Na maanden van hard werken, behaalden we in 2021 ook ons ISO 9001:2015 certificaat. Deze certificering is gericht op kwaliteitsmanagement, maar heeft ook een positief effect op veiligheid. We zijn met dit certificaat verplicht om te werken volgens processen die zijn vastgelegd in een Quality Management System (QMS). Zo verkleinen we de kans op fouten, bieden we meer zekerheid en duidelijkheid en zien we het sneller als er iets misgaat.

Met andere woorden: we bieden een stabiele basis die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. En dat vinden we belangrijk, want onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Met de ISO9001 certificering onderschrijven we deze ambitie.

Bekijk al onze certificaten in het Visma Trust Centre

Hoe zorg jij dat je klaar bent voor de online gevaren?

Haal tips uit ons whitepaper