Kalender

Onze organisatie staat bol van de kennis en ervaring. Deze delen we graag met je, of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. We organiseren dan ook regelmatig kennissessies en webinars, of zijn aanwezig op verschillende evenementen. Laat je door ons inspireren! Op deze pagina ontdek je waar je ons kunt vinden.

2 november 2023

Eigen evenement

Work Smarter by Visma

Work Smarter is hét inspiratie- en netwerkevent voor ondernemers en accountants die slimmer willen werken en hun bedrijf willen laten groeien. Op 2 november komt het evenement weer naar Nederland en wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot één grote inspiratie- en netwerkhub.

Lees verder

Lees verder
PinkWebinar over SBR Assurance

12 oktober 2023

Webinar

PinkWebinar: Alles over SBR Assurance

Marvin Jansen gaat jou alle ins en outs laten zien van SBR Assurance. Hoe kan jij je ondertekeningsproces optimaliseren om nóg efficiënter te werken? Mis deze kans niet om de productiviteit te verhogen en gebruik te maken van alle mogelijkheden van PinkWeb in de voortdurend veranderende accountancysector.

Lees verder

Lees verder
Webinar PinkWeb bij Accountancy Software

20 maart 2023

Webinar

Webinar PinkWeb bij Accountancy Software

Heb jij altijd al willen zien hoe een ander kantoor PinkWeb gebruikt? Dan wil je ons gratis webinar bij Accountancy Software niet missen! Op maandag 20 maart 2023 geeft collega Daan Bruijns je tijdens de lunch een rondleiding door de online omgeving van 2.0 Accountants met Arnoud Boudrie. Samen met dit accountantskantoor vertellen we hoe jij veilig en efficiënt documenten deelt, uitvraagt en ondertekent. Ontdek de kracht van onze oplossing.

Lees verder

Lees verder

10 november 2022

Eigen evenement

Visma Connected Experience Product Tour

Vijftien innovatieve Visma-bedrijven samen op één locatie. Twee middagen vol met live demo’s van al onze unieke en verbonden accountancy-oplossingen. Onder het genot van een kop koffie met iets lekkers kan je rustig en geheel vrijblijvend alle software bekijken. Je bent van harte welkom op een van de twee dagen. Kom langs op een tijdstip dat jou uitkomt. We staan de hele middag voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen.

Lees verder

Lees verder
Visma Connected Experience voor accountants event

29 september 2022

Eigen evenement

Connected Experience voor accountants

Succes staat nooit op zichzelf. Het hangt niet af van één ding. Succes ontstaat vanuit de combinaties die we maken. Door te verbinden en samen te voegen ontstaan nieuwe mogelijkheden. Zo creëren we vooruitgang. Vanuit die gedachte organiseert Visma het Connected Experience event. Waarbij we jou, de accountant, verbinden met branche specialisten, vakgenoten en software experts.

Lees verder

Lees verder

21 juni 2022

Beurs

Accountancy Expo 2022

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de Visma Connected Experience voor Accountants jouw kantoor kan ondersteunen? Dan is de Accountancy Expo (21 juni, Houten) de place to be! We zijn samen met onze volledige Connected Experience-familie aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe onze oplossingen jouw uitdagingen wegnemen. En natuurlijk ontdek je alle nieuwste tools, innovaties en systemen.

Lees verder

Lees verder