De 4 redenen waarom jij Work Smarter niet wilt missen

Work Smarter is hét inspiratie- en netwerkevent voor ondernemers en accountants die slimmer willen werken en hun bedrijf willen laten groeien. Op 2 november komt het evenement weer naar Nederland en wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot één grote inspiratie- en netwerkhub. In deze blog vertellen we je waarom jij als ondernemer of accountant dit event écht niet mag missen.

Waarom jij Work Smarter niet wilt missen

 

1. Word geïnspireerd door ervaren sprekers met diverse expertises

Voor het eerst dit jaar combineren we ondernemers en accountants voor nóg meer inspiratie. We introduceren de Work Smarter Accountancy Stage en De Work Smarter Ondernemers Stage: twee aparte main stages met een uniek programma. Hierdoor is er altijd een sessie die voor jou relevant is.

We hebben een groot aantal gave sprekers voor jou in petto. Onder andere Gina Doekhie, Cybercrime Specialist die jou mee gaat nemen in de donkere wereld van cybercrime. Daarnaast vertelt Sandra Ballij, oprichtster van Ctalents, op welke manier sensorisch talent jouw bedrijf kan helpen om concurrentievoordeel te halen. En we hebben nog twee toffe sprekers die we vandaag alvast aan jou willen voorstellen…

Gina Doekhie - Cybercrime specialist

Gina Doekhie neemt je mee in de trends en ontwikkelingen in de donkere wereld van cybercrime. Hoe gaan cybercriminelen te werk en nog belangrijker: hoe zorg je dat jouw bedrijf veilig blijft?

Gina is Cybercrime Specialist en kent de donkere wereld van cybercrime maar al te goed. Pas op: de presentatie gaat je niet in de koude kleren zitten! Waarschijnlijk wil je hierna gelijk aan de slag met de veiligheid binnen jouw bedrijf.

Sandra Ballij, oprichtster Ctalents

De term ‘mensen met een beperking’ is écht verkeerd volgens Sandra Ballij, oprichtster van Ctalents. Met haar bedrijf focust Sandra zich op het detacheren van sensorisch talent, waarbij zij mensen aan inclusieve organisaties koppelt. In plaats van een beperking moeten we met zijn allen meer talent gaan zien.

Sandra neemt jou mee in haar drive rondom sociaal ondernemerschap en legt uit waarom deze mensen jou als ondernemer juist concurrentievoordeel kunnen bieden.

Jacob Nyman, AI Director bij Visma

Je kunt er met geen mogelijkheid meer omheen: artificial intelligence. AI-tools schieten als paddenstoelen uit de grond en worden steeds meer geïntegreerd in software-applicaties.

Hoe ga je hier echt voordeel uit halen? Jacob Nyman, AI Director van Visma, gaat je alles vertellen over het optimaal benutten van AI.

Marieke Pepers, NMBRS Chief People Officer

Minder werken en toch meer bereiken? De vierdaagse werkweek is een hot-topic. Heb jij er wel eens over nagedacht om je werknemers maar 4 dagen per week te laten werken?

Marieke Pepers, Chief People Officer bij Visma | Nmbrs vertelt over de effecten van de vierdaagse werkweek en deelt best-practices.

2. Leerzame workshops om jouw bedrijf nog beter op de markt te zetten

Naast het volgen van de sessies van onze sprekers bieden we jou de unieke kans om een groot aantal workshops bij te wonen. De workshops zijn erg divers en dus is er voor iedereen wat wils. Laat je inspireren en ontdek hoe je slimmer kunt werken en groei mogelijk maakt voor jouw bedrijf.

 

3. Tal van slimme bedrijfsoplossingen om jouw softwarestraat te verbeteren

Op het evenement staan tientallen experts van verschillende bedrijfsoplossingen voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom niet alleen makkelijk in contact met diverse Visma bedrijven zoals AdminPulse, Cash, Lyanthe, Nmbrs, Outstanding24, PinkWeb, Teamleader, Visionplanner, Visma Software en Yuki, maar ook met veel andere bedrijven die zich inzetten voor ondernemers en accountants. Zo kom jij alles te weten over het optimaliseren van jouw werkprocessen. Van losse boekhoudsoftware tot een all-in-one oplossing.

 

4. Eindeloos netwerken onder het genot van een hapje en drankje

Met meer dan 600 gelijkgestemde accountants en ondernemers is Work Smarter dé ideale plek om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Genoeg redenen dus om gelijk jouw ticket te kopen! Wacht niet te lang: hoe eerder je koopt, hoe hoger de korting. 

Laat je meenemen in de wereld van slimmer werken en ontmoet nieuwe mensen. Kijk voor meer informatie en om gelijk jouw tickets te kopen op www.worksmarterevent.nl.

 

Aftermovie Work Smarter

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.