Algemene portal upgrade

Geplaatst op 01-07-2024 in Nieuws

Bij PinkWeb blijven we innoveren. We zijn blij om aan te kondigen dat we een technische upgrade van ons portaal hebben doorgevoerd, met verbeteringen die je misschien niet direct zult merken, maar wel heel belangrijk zijn!

 

Wat is er dan verbeterd?

  • Nóg hogere veiligheidsstandaard: Met de nieuwste beveiligingsmaatregelen zijn uw gegevens nog beter beschermd. Bij ons staat uw privacy voorop.
  • Meest moderne technologie: Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen we sneller ontwikkelen en worden onze developers beter ondersteund.
  • Sneller portaal: Ons portaal laadt nu nog sneller.
  • Alleen de nieuwste lay-out: We hebben de oude lay-out verwijderd en alle functionaliteiten in een gebruiksvriendelijke, nieuwe lay-out geïntegreerd.
  • Betere koppelingen: Dankzij de upgrade kunnen koppelingen makkelijker en beter up-to-date worden gehouden.

Zoals Gerbald (CTO PinkWeb) zegt: “Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zetten we continu in op preventieve maatregelen om de veiligheid en efficiëntie van ons portaal te waarborgen.”

Een grote dank aan het developmentteam die deze belangrijke en grote upgrade succesvol heeft doorgevoerd!

Lees meer over de veiligheid van PinkWeb

 

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.