AuditCase upgrade

Geplaatst op 12-12-2023 in Productnieuws

We maken de integratie met AuditCase dossier nóg slimmer met de meest recente upgrade. De AuditCase integratie is al een tijd beschikbaar op het PinkWeb platform. Deze hebben we opnieuw gebouwd inclusief verbeteringen.

 

Wat is er nieuw?

  • Documenten worden nu als dossierstuk aan AuditCase toegevoegd, en kunnen daarom direct bekeken worden. Ook is er een verzamel-PDF toegevoegd.
  • Notificaties naar gebruikers zijn verbeterd.
  • Nóg hogere beveiligingsstandaarden.

Klanten die de integratie met AuditCase al gebruiken, zullen wij benaderen voor de overzetting. De huidige koppeling blijft bestaan en kan je blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Wil jij deze integratie aanvragen? Ga dan naar de App Store. Ook vind je hier een overzicht van alle andere beschikbare integraties.

Naar de App Store

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.