Belasting betalen met iDeal is nu mogelijk!

Geplaatst op 15-05-2024 in Nieuws

Voor sommigen een lang gekoesterde wens: het betalen met iDeal in PinkWeb. Dat kan vanaf nu! Jouw klant kan met deze nieuwe feature zijn/haar omzetbelasting gelijk betalen wanneer deze geaccordeerd is.

Geen linkjes in de mail, wel zo veilig
Zoals je van PinkWeb gewend bent gaan wij voor de hoogste veiligheid. Dus: geen mails met linkjes maar alles veilig in het platform. Natuurlijk krijg je wel bericht dat je kunt betalen.

Hoe werkt betalen met iDeal?
Als kantoor zie jij niks van deze verandering. Van jou wordt nog steeds hetzelfde verwacht. Voor jouw klant verandert er wel wat in het platform. Zij hebben namelijk de keuze om omzetbelasting met iDeal te betalen. Daarna wordt ook de terugkoppeling gegeven aan PinkWeb of de betaling correct is afgerond. Je hebt hierdoor een eenvoudig overzicht wat er al betaald is en wat nog niet.
Natuurlijk is het geen verplichting om iDeal te gebruiken en kan het ook op een andere manier betaald worden.

Hoe ziet het eruit?
In de video kun je zien hoe er na het accorderen een extra knop verschijnt met “Betaal met iDeal”. Deze zal echter alleen naar voren komen bij omzetbelasting.

 

Dit maakt het toch veel makkelijker? Ideaal!

 

Ontdek alle mogelijkheden van PinkWeb

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.