Client Online ondersteunt als eerste Preparer Extensions

Geplaatst op 13-11-2017 in Productnieuws

PinkWeb heeft via haar oplossing Client Online een eerste deponering van een XBRL jaarrekening met Preparer Extensions én accountantsverklaring gerealiseerd. Dat Client Online Preparer Extensions ondersteunt is nu een feit.

De Preparer Extensions (voorheen: Private Extensies) bieden rechtspersonen de mogelijkheid om via SBR aanvullende informatie te verstrekken in de jaarverantwoording. Om de aanlevering van de jaarverantwoording met Preparer Extensions mogelijk te maken, hebben we gegevensarchitecturen, procesconfiguratie(s) en services aangepast en waar nodig geïmplementeerd ten behoeve van de aanleverpoort en de systemen van de Kamer van Koophandel.

 

 

“PinkWeb is blij met deze toevoeging aan haar Client Online oplossing. Deze biedt onze klanten naast SBR-Assurance en DNB staten ook de mogelijkheid om middels Preparer Extensions aanvullende informatie in de jaarverantwoording te verstrekken. Met onze oplossing kunnen accountantskantoren hun grotere cliënten nu nog beter bedienen.” Aldus, Gerbald van Ommeren, CTO en medeoprichter PinkWeb.

Wil je meer weten over de oplossing? Kom dan naar ons PinkWeb Accountancy Festival op 30 november 2017.

Meer achtergrond informatie over Preparer Extensions Green Paper Logius