Connected Signing uitgebreid met aanpasbare visuele handtekening

Geplaatst op 01-06-2022 in Productnieuws

We hebben bij Visma | PinkWeb onze eigen ondertekenoplossing Connected Signing weer uitgebreid. Het is nu mogelijk om als accountancy professional je visuele digitale handtekening aan te passen. We maken het ondertekenen van documenten, geïntegreerd in je digitale proces, met iedere stap vollediger.

 

Visuele digitale handtekening nog persoonlijker

Recent kondigden we al aan dat we Connected Signing hadden uitgebreid en verbeterd met een visuele handtekening. Er wordt na het digitaal ondertekenen van een document automatisch een extra pagina toegevoegd. Hierop staat wie namens welk bedrijf heeft ondertekend en waar en wanneer dit is gebeurd.

Om de digitale handtekening nog persoonlijker te maken, maken we het nu mogelijk voor de accountancy professional om zijn handtekening te ‘customizen’. Dit kan door de titulatuur, functietitel, plaats en vestigingsnaam zelf aan te passen. Ook kan hij een afbeelding van zijn natte handtekening toevoegen aan de visuele digitale handtekening.

Volgende stap: ondertekenen door klanten

Connected Signing is nog niet ‘klaar’. We blijven mogelijkheden toevoegen. In de volgende stap maken we het visueel digitaal ondertekenen van documenten mogelijk voor klanten van de accountancy professional. De handtekening van klanten zal dan naast die van de accountant op het document komen te staan. Ook dit wordt volledig geïntegreerd in het digitale proces dat de accountancy professional samen met zijn klanten doorloopt.

Zo is in één oogopslag duidelijk wie digitaal heeft getekend en omvat het proces van digitaal ondertekenen – als dat is gewenst – alle partijen. De accountancy professional én de betrokken ondernemer.

Wat is Connected Signing ook alweer?

We willen voor accountancykantoren de one-stop-shop zijn voor geautomatiseerd documenten delen én ondertekenen. Zonder onnodig handwerk en dus minder foutgevoelig. Connected Signing is onderdeel van het volledige proces rondom documenten uitwisselen. Van documenten uploaden tot ondertekenen en verzenden of in het dossier plaatsen.

Connected Signing is veilig: je blijft in je vertrouwde omgeving en gebruikt geen mail of externe links meer. Documenten gaan altijd naar de juiste persoon. Bovendien kun je snel, altijd en overal ondertekenen via het portaal of de app en zijn er geen aparte handelingen of pakketten meer nodig.

Lees hier alles over Connected Signing