De Visma Connected Experience voor accountants

Geplaatst op 21-10-2020 in Nieuws

PinkWeb leverde 18 jaar geleden als eerste op de markt een online klantenportaal voor accountants. We introduceerden hiermee een volledig nieuwe productcategorie. En hoewel de technologie zich sindsdien razendsnel heeft ontwikkeld, is ons doel nooit anders geworden: zorgen voor een effectieve samenwerking tussen accountants en ondernemers. Zodat zij meer dan klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

 

 

Met ons portaal Client Online wordt de samenwerking tussen accountants en ondernemers geoptimaliseerd. Handmatige taken worden gedigitaliseerd. Denk aan het uitvragen van informatie en het uitwisselen en goedkeuren van documenten die te maken hebben met boekhouding, aangiften en de jaarrekening.

Zo werkt de accountant efficiënter en houdt hij tijd over om zijn klant persoonlijke aandacht te geven, te adviseren en samen met hem vooruit te kijken. Belangrijk, want we zijn ervan overtuigd dat accountants zich op een kantelpunt begeven. De onbegrensde mogelijkheden van technologie leiden tot nieuwe verwachtingen van klanten.

Met andere woorden: ondernemers willen een accountant die er voor hen is. Ze willen vooruitkijken. Van eindcijfers naar inzicht on demand, van reactief opsturen van documenten naar proactief advies, van een manier van werken die om de accountant zijn planning draait naar service op de manier en op het moment dat voor de ondernemer uitkomt. En deze behoefte wordt alleen maar groter naarmate de technologie verdere sprongen maakt.

Dit was voor PinkWeb een belangrijke reden om ons bij de Visma familie te voegen. We zijn inmiddels alweer twee jaar onderdeel van Visma en dit helpt ons in onze innovatie en groei. Zo hebben we toegang tot resources en expertise op terreinen waar schaalgrootte een verschil zal maken. Denk aan PSD2, AI, Data Science en cybersecurity.

Binnen Visma leveren alle bedrijven unieke cloudoplossingen die accountants helpen succesvol te zijn voor hun klanten. We zijn stuk voor stuk echte ondernemers die de status quo uitdagen, met lokale expertise en toewijding aan een sterk partnerlandschap. Samen bieden we het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in Nederland.

En natuurlijk willen we dat jij als klant uiteindelijk de vruchten plukt van onze samenwerking binnen Visma. Daarom bieden we accountants nu de ‘Visma Connected Experience’. Jij kiest de beste software voor elk proces en alle innovatieve oplossingen zijn naadloos met elkaar verbonden. Zo krijg je alle inzichten die jij en je klanten nodig hebben en creëer je als accountant de extra waarde voor je klanten.

De Visma Connected Experience zorgt er onder andere voor dat jij:

  • Met één sleutel toegang hebt tot alle applicaties;
  • veilig en snel data kan uitwisselen;
  • en slimme tools hebt om al die data te vertalen naar inzichten en diensten.

Benieuwd wat de Visma Connected Experience voor jou als accountant kan betekenen? Lees hier meer info!

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.