Efficiency Boost met Formulier Online

Geplaatst op 05-12-2019 in Kennisbank

Als accountancy professional heb je regelmatig informatie nodig van je cliënten. Voor aangiftes, jaarrekeningen, aanvulling van het dossier of gewoon om te weten wat er bij je cliënt speelt en hoe jij kunt ondersteunen. Het uitvragen van deze informatie ging nog nooit zo makkelijk, snel en veilig als met Formulier Online.

Op dit moment vraag je informatie misschien uit via email of programma’s als WeTransfer en Dropbox. Niet de ideale aanpak. Het kost vaak heel wat telefoontjes en mails om alle documenten en gegevens te ontvangen die je nodig hebt.

Daarnaast zijn gegevens vaak vertrouwelijk en email is een onveilige manier om informatie uit te wisselen. Programma’s voor het uitwisselen van documenten zijn veiliger, maar je bent veel tijd kwijt met het werken via verschillende aanlevermethodes en processen.

Formulier Online van PinkWeb is dé manier om om informatie uit te vragen. Via online vragenlijsten beschik je in een paar muisklikken over alles wat je nodig hebt. Snel, gestructureerd en via één centrale, veilige omgeving.

Gebruik maken van Formulier Online is nu makkelijker dan ooit tevoren. PinkWeb neemt namelijk de technische inrichting uit handen en ondersteunt in het volledige proces. Zo halen jij en je cliënt echt alles uit Client Online.

Ik wil die efficiency boost!

Met een goede inrichting van Formulier Online ben jij klaar voor het nieuwe jaar.

Bekijk ook de best practice “Effectief cliëntgegevens uitvragen” voor meer informatie.